Asistent medical din Găești, întors din Italia, mort după o injecție

Adisa Codruț / 13 mai 2019 / 15:43
Asistent medical din Găești, Marius Giurea s-ar fi sinucis  FOTO: Facebook Marius Giurea
Asistent medical din Găești, Marius Giurea s-ar fi sinucis FOTO: Facebook Marius Giurea

Asistent medical. Marius Giurea, un asistent medical în vârstă de 49 de ani, reîntors acasă din Italia, și-ar fi făcut o injecție și a murit.

Asistent medical din Găești. Marius Giurea este un asistent medical generalist, după cum se descrie pe Facebook, originar din localitatea Găești, județul Dâmbovița, în vârstă de 49 de ani. S-a reîntors acasă din Italia unde a lucrat în spitale mulți ani și, bolnav fiind, și-ar fi făcut o injecție și a murit. Prietenii, susțin cei de la Antena 1, observator.tv, avansează ipoteza sinuciderii.

Potrivit sursei citate, bărbatul are o fetiță, trăia o situație familială tensionată și ar fi discutat cu apropiații despre problemele de care se lovea, și despre afecțiunile de care suferea.

Cunoscuții susțin că Marius ar fi fost victima a două sisteme medicale care n-au ştiut să-l ajute. O colegă româncă din Italia a bărbatului a scris pe Facebook că acesta era săritor și căra pe brațe bătrâni bolnavi în spitalul unde lucra.

O jurnalistă de la publicația Cronica Găeștiului, care l-a cunoscut pe asistentul medical, amintea că a lucrat ca asistent medical în spitale din românia și Italia, că era o fire blândă și a muncit până s-a îmbolnăvit. Acasă ar fi revenit cu grave probleme la coloană și dureri insuportabile la picioare:

„Am stat de vorbă cu el de mai multe ori. Era dezamăgit de sistemul medical din Italia, dar şi din România. Îşi căuta drepturile şi toate uşile i se închideau în nas. Nu mai avea putere să lupte, era stresat şi la un moment dat mi-a spus că atunci când durerile se vor acutiza, se va sinucide. Am crezut că, traumatizat de dureri şi fără un tratament bun care sa-l ajute, spune prostii. L-am încurajat de fiecare dată, dar iată că Marius şi-a pus planul în aplicare. Conform autorităţilor, şi-a injectat în venă o substanţă necunoscută încă. Familia a observat că ceva nu este în regulă cu starea lui şi a chemat ambulanţa. Marius şi-a jucat rolul foarte bine. A spus că nu are nimic şi a refuzat să meargă la spital să primească ajutor. Noaptea s-a lăsat peste ochii lui şi... a plecat la îngeri. Cu inimile frânte, zeci de apropiaţi îşi plâng prietenul postând mesaje de condoleanţe pe contul său de Facebook, devenit un altar al durerii. Dumnezeu să-l odihnească în pace!".

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy