Asistent medical din Găești, întors din Italia, mort după o injecție

Adisa Codruț |
Data publicării:
Asistent medical din Găești, Marius Giurea s-ar fi sinucis  FOTO: Facebook Marius Giurea
Asistent medical din Găești, Marius Giurea s-ar fi sinucis FOTO: Facebook Marius Giurea

Asistent medical. Marius Giurea, un asistent medical în vârstă de 49 de ani, reîntors acasă din Italia, și-ar fi făcut o injecție și a murit.

Asistent medical din Găești. Marius Giurea este un asistent medical generalist, după cum se descrie pe Facebook, originar din localitatea Găești, județul Dâmbovița, în vârstă de 49 de ani. S-a reîntors acasă din Italia unde a lucrat în spitale mulți ani și, bolnav fiind, și-ar fi făcut o injecție și a murit. Prietenii, susțin cei de la Antena 1, observator.tv, avansează ipoteza sinuciderii.

Potrivit sursei citate, bărbatul are o fetiță, trăia o situație familială tensionată și ar fi discutat cu apropiații despre problemele de care se lovea, și despre afecțiunile de care suferea.

Cunoscuții susțin că Marius ar fi fost victima a două sisteme medicale care n-au ştiut să-l ajute. O colegă româncă din Italia a bărbatului a scris pe Facebook că acesta era săritor și căra pe brațe bătrâni bolnavi în spitalul unde lucra.

O jurnalistă de la publicația Cronica Găeștiului, care l-a cunoscut pe asistentul medical, amintea că a lucrat ca asistent medical în spitale din românia și Italia, că era o fire blândă și a muncit până s-a îmbolnăvit. Acasă ar fi revenit cu grave probleme la coloană și dureri insuportabile la picioare:

„Am stat de vorbă cu el de mai multe ori. Era dezamăgit de sistemul medical din Italia, dar şi din România. Îşi căuta drepturile şi toate uşile i se închideau în nas. Nu mai avea putere să lupte, era stresat şi la un moment dat mi-a spus că atunci când durerile se vor acutiza, se va sinucide. Am crezut că, traumatizat de dureri şi fără un tratament bun care sa-l ajute, spune prostii. L-am încurajat de fiecare dată, dar iată că Marius şi-a pus planul în aplicare. Conform autorităţilor, şi-a injectat în venă o substanţă necunoscută încă. Familia a observat că ceva nu este în regulă cu starea lui şi a chemat ambulanţa. Marius şi-a jucat rolul foarte bine. A spus că nu are nimic şi a refuzat să meargă la spital să primească ajutor. Noaptea s-a lăsat peste ochii lui şi... a plecat la îngeri. Cu inimile frânte, zeci de apropiaţi îşi plâng prietenul postând mesaje de condoleanţe pe contul său de Facebook, devenit un altar al durerii. Dumnezeu să-l odihnească în pace!".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel