Urmărește dezbaterea live

Autoimunitatea, de la condiția generală la afecțiunile specifice. Congresul UMF Carol Davila - Colegiul Medicilor București

Dana Lascu / 10 oct 2019 / 14:12
  LIVE
UMF Carol Davila București. Foto: DC Medical
UMF Carol Davila București. Foto: DC Medical

Congresul UMF Carol Davila este în plină desfășurare la Palatul Parlamentului. Astăzi, începând cu ora 14.00, DC Medical transmite în direct, pe Facebook și Youtube, una dintre sesiunile congresului, organizată în parteneriat cu Colegiul Medicilor București (CMB): Autoimunitatea, de la condiția generală la afecțiunile specifice. Link direct către transmisie, la finalul materialului: 

Moderatorii Sesiunii Autoimunitatea, de la condiția generală la afecțiunile specifice vor fi dr Mircea Diculescu și dr Cristian Băicuș.

Programul sesiunii de la Congresul UMF Carol Davila, organizată în parteneriat cu Colegiul Medicilor București (CMB) este: 

14.00-14.20 Cătălina Poiană: Sindroamele poliglandulare autoimune: o provocare pentru endocrinolog;

14.20-14.40 Lucian Negreanu: Imunitatea în bolile inflamatorii intestinale – locul noilor terapii; 

14.40-15.00 Horia Bumbea: Autoimunitatea: de la boală la terapie în bolile hematologice, în era medicamentelor inovative; 

15.00-15.20 Bogdan O. Popescu: Caleidoscopul autoimunităţii în patologia neurologică.

 

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy