Leguminoasa banală care are mai multă proteină decât un ou și scade colesterolul fără efort
Această leguminoasă banală are mai multă proteină decât un ou și îți poate scădea colesterolul fără niciun efort.
Consumul de canabis a crescut în ultimii 12 ani în rândul tinerilor, în special la cei cu depresie. O treime dintre tinerii adulți din studiu au raportat că au consumat în ultimele 30 de...
Prevalența consumului de canabis sau marijuana în Statele Unite a crescut între 2005 și 2017 în rândul persoanelor cu și fără depresie și a fost aproximativ de două ori mai frecventă în rândul celor cu depresie în 2017. Rezultatele, care sunt publicate în Addiction, provin dintr-un sondaj - studiu bazat pe 728.691 de persoane cu vârsta de peste 12 ani.
„Percepția riscului mare asociat cu consumul regulat de canabis a fost semnificativ mai mică în rândul celor cu depresie în 2017, comparativ cu cei fără depresie, iar din 2005 până în 2017, percepția riscului a scăzut mai rapid în rândul celor cu depresie. În același timp, rata creșterii consumului de canabis a crescut mai rapid în rândul celor cu depresie ”, a declarat autorul corespondent Renee Goodwin, doctor al Universității Columbia și al Universității City din New York.
Prevalența consumului de canabis din ultimele 30 de zile în rândul celor cu depresie care nu au perceput niciun risc asociat cu consumul regulat de canabis a fost mult mai mare decât în rândul celor care au perceput un risc semnificativ asociat cu utilizarea (38,6% față de 1,6%, respectiv).
Anumite grupuri au părut mai vulnerabile la utilizare. De exemplu, aproape o treime din adulții tineri (29,7%) în vârstă de 18-25 de ani cu depresie au raportat că au consumul în ultimele 30 de zile.
În 2017, prevalența consumului de canabis din ultimele 30 de zile a fost de 18,9% în rândul celor cu depresie și 8,7% în rândul celor fără depresie. Consumul zilnic de canabis a fost frecvent la 6,7% dintre cei cu depresie și la 2,9% dintre cei fără.
Studiul, aici.
Această leguminoasă banală are mai multă proteină decât un ou și îți poate scădea colesterolul fără niciun efort.
Acest aliment poate preveni diabetul și bolile de inimă. E plin de fibre și reduce colesterolul și scade inflamația.
Folosite de mii de ani, semințele de chia continuă să impresioneze prin potențialul lor nutritiv și versatilitatea lor în alimentație.
Acest superaliment poate îmbunătăți sănătatea intestinului și a creierului.
Acest ceai scade hipertensiunea și glicemia. Are efect semnificativ.
Fructul care arde grăsimile. Stimulează pierderea în greutate cu 200%. Oferă și protecție cardiacă.
Reduc inflamația, protejează creierul și încetinesc îmbătrânirea. Și tot ce trebuie e să mănânci asta zilnic.
Cel mai sănătos suc pentru inimă. Până la de trei ori mai mulți antioxidanți decât ceaiul verde.
Sucul răcoritor care accelerează arderea grăsimilor. Reduce glicemia, curăță intestinul și sprijină metabolismul.
Acest ceai protejează inima și creierul și este consumat și de cei care vor să slăbească.
Un somn liniștit poate începe cu un simplu obicei de seară, bazat pe plante care te ajută să te relaxezi și să te eliberezi de stres.
Fructul care îți curăță arterele și ține diabetul departe.
Ceaiul care curăță microbii intestinali. Topește și grăsimea abdominală.