Capitala în carantină? Andreea Moldovan despre noile criterii: și pe vechea grilă Bucureștiul este de carantină

DCMedical Team / 13 apr 2021 / 22:33

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății Andreea Moldovan a precizat că noile criterii de carantinare a localităților nu sunt mai ”dure”, ci ”mai obiective”.

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Andreea Moldovan, susține că noul Ordin, care modifică criteriile de carantinare și potrivit căruia Bucureștiul ar intra în carantină, ”nu este mai dur, este doar mai obiectiv, în sensul în care are niște indicatori care pot să fie cuantificabili, comparativ cu Ordinul vechi unde erau niște indicatori oarecum orientativi”.

”Ceea ce aș vrea să subliniez în acest Ordin este în primul rând că se referă și la zone metropolitane, un aspect important pentru că ne permite să vedem mai bine ce se întâmplă nu doar într-o localitate mică, ci într-o salvă practic de localități unde transferul între localități este important. (...) Degeaba închidem o localitate mică, dacă este cazul să se închidă. (...) Dacă luăm în calcul vechea grilă, și pe aceea Bucureștiul este de carantină”, a spus Andreea Moldovan, potrivit DC News.

 

 

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy