Ce să pui în frigider ca să elimini mirosul neplăcut. Variante 100% naturale

Cătălina Burghelea |
Data actualizării: | Data publicării:
Cum cureți frigiderul
Cum cureți frigiderul

Mirosurile neplăcute din frigider sunt inevitabile având în vedere legumele, fructele și alte mâncăruri pe care le depozităm în el.

Ce să pui în frigider ca să elimini mirosurile neplăcute

 

1. Boabe de cafea

Cafeaua poate absorbi mirosurile neplăcute din frigider. O altă modalitate prin care să scapi de mirosurile neplăcute din frigider este să pui câteva boabe de cafea într-un pahar, pe care să-l lași pe unul dintre rafturile frigiderului. Vei vedea rezultatele imediat. 

2. Bicarbonat de sodiu

Dacă ai pete în frigider poți crea o soluție din oțet și bicarbonat de sodiu. La final, șterge frigiderul cu o cârpă și pui în el, pentru câteva ore, cu ușa închisă la frigider, un bol cu bicarbonat de sodiu și poți adăuga, separate, bucăți de vată îmbibate cu suc de lămâie. 

3. Oțet

Pentru a elimina eficient mirosul neplăcut din frigider, spală interiorul acestuia cu o soluție formată din apă călduță și un pahar de oțet. Folosește această soluție nu doar pentru a curată pereții frigiderului, ci și pentru a igieniza fiecare raft și fiecare sertar în parte.

4. Boabe de ovăz

Lasă un vas sau un borcan cu câteva boabe de ovăz în frigider. Cu timpul, acestea vor neutraliza mirosurile neplăcute din frigider.

5. Vanilie / scorțișoară

Pentru reîmprospătarea aerului din frigider, vanilia și scorțișoara sunt eficiente datorită aromelor sale puternice. Îmbibă câteva dischete demachiante în esență de vanilie și așază-le pe rafturile din frigider sau presară puțin praf de scorțișoară pe dischete. 

6. Cărbune activ

Pune cărbune activ în două vase, poziționează-le pe etajere diferite și lasă-l să acționeze pentru câteva ore. În acest timp, temperatura frigiderului trebuie să fie setată la minimum, iar ușa acestuia nu trebuie să fie deschisă.

7. Zeamă de lămâie sau de portocală

Și zeamă de lămâie sau de portocală poate fi folosită, pentru a scăpa de mirosurile neplăcute din frigider. Stoarce sucul unei lămâi sau portocale într-o cană, pe care o pui pe unul dintre rafturile frigiderului. Efectele se vor simți în scurt timp!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel