Cea mai bună și mai ușoară rețetă de supă cremă de post. Gata în 20 de minute

FOTO Instagram Cori Grămescu
FOTO Instagram Cori Grămescu

Nutriționistul Cori Grămescu ne învață cum să preparăm cea mai bună și mai ușoară rețetă de supă cremă de post. Este gata în doar 20 de minute! 

"Cea mai bună și mai ușoară rețetă de supă cremă de post. Avem nevoie de doi cartofi dulci, o țelină, 2-3 fire de praz și doi ardei. Am pus cartofii dulci cu țelina la fiert într-o oală de 3 l, între timp am înăbușit prazul cu ardeii. Am mixat toată compoziția și, pentru că era totul dulce în schema gustativă, am adăugat sare cu chilli, zeamă de la o jumătate de lămâie și un mix asiatic cu ghimbir și ceva buruieni specifice bucătăriei asiatice, pe care eu nu le cunosc. Toată povestea a durat fix 20 de minute, apoi am blenduit totul cu o cutie de smântână de cocos și jur că e cea mai bună supă cremă din univers. Picantă, dulce, sărată, acrișoară, cremoasă și catifelată, e ceva senzațional de bun!", a scris Cori Grămescu pe Instagram.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Cori Gramescu (@corigramescu)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel