Cea mai bună supă în funcție de zodia ta. 12 idei fascinante

Cătălina Burghelea |
Data actualizării: | Data publicării:

Nu există nimic la fel de reconfortant ca un bol cald cu supă într-o seară friguroasă. Minunat este că supa poate fi congelată, pentru a fi consumată mai târziu. În plus, supa conține multe fibre, proteine ​​și grăsimi sănătoase.

Dacă dorești să încerci câteva supe noi, ai putea la fel de bine să alegi o rețetă în funcție de semnul tău zodiacal. Iată ce supă ar trebui să mănânci, potrivit astrologului Skye Alexander.

Berbec: Supă de miel din Orientul Mijlociu

Simbolul zodiacal al Berbecului este...berbecul, astfel încât supele și tocănițele făcute cu miel sunt alegeri ideale pentru persoanele născute sub acest semn solar. „Nativilor Berbeci le place fierbinte, așa că nu te zgârcii la condimente”, spune Alexander.

Taur: Supă de varză dulce cu vită

Oamenii născuți sub semnul Taurului sunt atrași de mâncărurile cu carne bogate.

„Mulți dintre voi, oameni de pământ, sunteți bucătari grozavi.”, spune astrologul, așa că pune-ți la încercare abilitățile. Această supă este suficient de consistentă pentru a-ți satisface pofta de mâncare.

Gemeni: Supă de linte

Alexander spune: „Această supă de linte este rapidă și ușor de preparat, plus că este plină de legume sănătoase”. Ridichile și oțetul balsamic oferă acestei supe clasice un strop de savoare (perfectă pentru Gemenii cu două fețe).

Rac: Moqueca (fructe de mare și nucă de cocos)

Simbolul pentru Rac este crabul, astfel încât supele care conțin fructe de mare sunt binevenite. „Moqueca braziliană, o supă cu carne de crab, creveți și lapte de cocos, este o rețetă bogată și colorată, care se armonizează perfect cu semnul zodiacal”, spune Alexander. În plus, drupele (fructe cărnoase cu o singură sămânță în interior, cum ar fi nuci de cocos, piersici și avocado) sunt adesea asociate cu Racul (cunoscut sub numele de „mama” zodiacului), deoarece semințele se cuibăresc ca un copil în fructul în formă de uter.

Leu: Supă de pui cu legume

Leilor nu le place nimic simplu, inclusiv mâncarea. Alexander spune: „Ciorba de legume și pui are suficientă „dramă” pentru a-ți ispiti papilele gustative, condimentată cu pudră de chili, ardei poblano prăjiți și afumați, lime și coriandru”. 

Fecioară: Supă toscană de fasole albă

Cunoscute pentru gusturile lor nepretențioase și pledoaria pentru sănătate, Fecioarele se vor bucura de o supă toscană de fasole albă, cu varză și roșii bogate în vitamine, plus fasole albă bogată în fibre și proteine.

„Este simplu, ieftin și hrănitor, plus delicios.”, spune astrologul.

Balanță: Supă de dovleac cu mere prăjite

„Astrologii consideră că merele sunt conduse de Venus, planeta care stăpânește și zodia Balanță”, spune Alexander. Merele adaugă o notă de dulceață sănătoasă supelor de legume cremoase, ca această supă netedă de dovleac. Bonus: Această rețetă are atât elemente dulci, cât și sărate, ceea ce oferă acel echilibru perfect Balanțelor.

Scorpion: Supă de ciuperci și roșii

Ciupercile sunt conduse de Pluto, planeta care guvernează și Scorpionul, iar persoanele născute sub acest semn zodiacal pot fi, de asemenea, destul de "intense".

„Așadar, în loc să folosești ciuperci albe, încearcă soiuri mai distincte, aromate, cum ar fi porcini, cremini, portobello sau ciuperci shiitake.”, spune ea. 

Săgetător: Supă de legume marocană (Chorba)

Săgetătorii care călătoresc au gust pentru exotic și adoră să încerce ingrediente din diferite culturi. Alexander spune: „O supă de legume marocană, cunoscută sub numele de chorba, făcută fie din carne de vită, fie din miel, paste și o mulțime de legume, îți va atrage pofta de aventură”. Culoarea sa portocalie provine din turmeric, iar portocaliul este o culoare pe care astrologii o conectează cu Săgetătorul.

Capricorn: Supă-cremă de spanac cu brânză de capră

„Simbolul Capricornului este capra, iar spanacul este condus de Saturn, planeta care stăpânește semnul lor zodiacal, așa că  această cremă de spanac și brânză de capră este supa perfectă”, spune Alexander. Ia niște pâine proaspătă caldă sau crostini pentru a te juca în supa-cremă.

Vărsător: Supă de pui coreeană

Vărsătorii neconvenționali sunt întotdeauna dornici să încerce ceva diferit, mai ales dacă este puțin picant. „Această supă de pui coreeană, condimentată cu pastă de chili fierbinte, sos de soia și ghimbir proaspăt, nu seamănă cu niciun fel de supă obișnuită de pui și se prepară rapid și ușor - un plus adăugat pentru vărsătorii ocupați”, spune Skye Alexander.

Pești: Supă de somon

Simbolul Peștilor sunt doi pești care înoată în direcții opuse, astfel încât acești nativi cu semn de apă au o afinitate naturală pentru mare, iar supele cu fructe de mare sunt pe placul lor.

„În loc de cod, încearcă somonul. Nu numai că este bogat în omega-3, dar este și destul de mare.”, dezvăluie astrologul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel