
Cătălin Scărlătescu a dezvăluit trucul secret, moștenit de la bunica sa, pentru rețeta de ciorbă de miel.
Cătălin Scărlătescu vine cu o propunere dietetică pentru masa de Paște. Trucul folosit de acesta pentru prepararea ciorbei de miel, face preparatul nu doar delicios, ci și ușor pentru siluetă.
Ingrediente
un kilogram de carne de miel cu os (gât, spate, cap),
un morcov mare
o ceapă medie (75 g)
2 fire de ceapă verde
un fir de pătrunjel rădăcină
o bucată de țelină (30-40 g)
un ardei gras mic
2 roșii de dimensiune medie, care se opăresc și se curăță de coajă.
3 linguri ulei de măsline
300 g de smântănă grasă
sare și piper după gust
orez
bucăți de coaste de miel
cozi de leuștean
usturoi
Aflați cum o prepară și ce truc folosește chef Scărlătescu, pe Spectacola.
-
Tratamentul pacienților cu Parkinson, adaptat14.07.2025, 20:48
-
Fructul care ascunde beneficii uimitoare pentru inimă și sănătate14.07.2025, 19:19
-
Tratamentul care reduce semnificativ hipertensiunea14.07.2025, 18:00
-
EXCLUSIV ThetaHealing, o punte între subconștient și vindecarea fizică14.07.2025, 16:54
-
Știrile zilei în Sănătate și Farma. Schimbări majore în sănătate14.07.2025, 16:41
-
-
De ce a murit Mihai Leu. Mesajul transmis de prof. dr. Irinel Popescu02.07.2025, 13:56
-
-
-