Când adaugi sarea în tocănițe sau ciorbe: la început sau la mijloc? Greșeala pe care ai făcut-o
Când pui sarea în tocănițe sau ciorbe - la mijlocul gătitului sau la început? Greșeala pe care o fac mulți.
Cătălin Scărlătescu a dezvăluit trucul secret, moștenit de la bunica sa, pentru rețeta de ciorbă de miel.
Cătălin Scărlătescu vine cu o propunere dietetică pentru masa de Paște. Trucul folosit de acesta pentru prepararea ciorbei de miel, face preparatul nu doar delicios, ci și ușor pentru siluetă.
Ingrediente
un kilogram de carne de miel cu os (gât, spate, cap),
un morcov mare
o ceapă medie (75 g)
2 fire de ceapă verde
un fir de pătrunjel rădăcină
o bucată de țelină (30-40 g)
un ardei gras mic
2 roșii de dimensiune medie, care se opăresc și se curăță de coajă.
3 linguri ulei de măsline
300 g de smântănă grasă
sare și piper după gust
orez
bucăți de coaste de miel
cozi de leuștean
usturoi
Aflați cum o prepară și ce truc folosește chef Scărlătescu, pe Spectacola.
Când pui sarea în tocănițe sau ciorbe - la mijlocul gătitului sau la început? Greșeala pe care o fac mulți.
Acesta este secretul japonezilor pentru longevitate. Alimentul care îți prelungește viața.
Pate de năut cu legume prăjite - cel mai bun pate de post. Rețeta simplă și rapidă din 4 ingrediente banale.
Alimentele fermentate sunt "super-eroii" care îți întăresc imunitatea și te feresc de virusuri.
Sfaturi utile pentru consumul de fructe uscate. Care sunt cele mai sănătoase fructe uscate și de ce.
Acesta este cel mai bun tratament pentru constipație. E atât de simplu și totuși mulți oameni nu îl știu sau nu țin cont de el.
Acestea sunt cele 6 alimente care te ajută să ieși la baie și să ai un tranzit intestinal normal și bun.
Ce se întâmplă în corp atunci când mănânci ardei copți. Detaliul pe care trebuie să-l știi înainte să mai consumi ardei copți.
Metoda secretă pentru a menține mărarul și pătrunjelul proaspete săptămâni întregi.
De ce această băutură japoneză a cucerit generația tânără. Iată cum o poți prepara corect și ce beneficii are pentru sănătate.
Secretul pateului vegetal. Ingredientul cheie care îl face delicios. Rețeta e gata în 15 minute.
Crezi că știi ce bei? Adevărul despre laptele "light" vs. laptele "degresat" te va face să citești etichetele de acum.