Ciorbă de miel: TRUCUL lui Cătălin Scărlătescu, moștenit de la bunica sa

Angela Sabău / 28 apr 2021 / 10:57
Chef Cătălin Scărlătescu   Foto: Instagram
Chef Cătălin Scărlătescu Foto: Instagram

Cătălin Scărlătescu a dezvăluit trucul secret, moștenit de la bunica sa, pentru rețeta de ciorbă de miel.

Cătălin Scărlătescu vine cu o propunere dietetică pentru masa de Paște. Trucul folosit de acesta pentru prepararea ciorbei de miel, face preparatul nu doar delicios, ci și ușor pentru siluetă. 

Ingrediente

un kilogram de carne de miel cu os (gât, spate, cap),
un morcov mare
o ceapă medie (75 g)
2 fire de ceapă verde
un fir de pătrunjel rădăcină
o bucată de țelină (30-40 g)
un ardei gras mic
2 roșii de dimensiune medie, care se opăresc și se curăță de coajă.
3 linguri ulei de măsline
300 g de smântănă grasă
sare și piper după gust
orez 
bucăți de coaste de miel
cozi de leuștean
usturoi

Aflați cum o prepară și ce truc folosește chef Scărlătescu, pe Spectacola.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy