Conservele, cum ne pot îmbolnăvi: atenție la anumite substanțe

Conservele ar putea să dăuneze sănătății mai mult decât am crezut până acum. Unele substanțe dăunătoare pot fi evitate.

Conservele pe care le cumpărăm de la magazin ar putea prezenta un mare pericol pentru sănătate.

Anumite substanțe din conserve distrug proeminenţele de pe suprafaţa celulelor intestinale şi încetinesc modul în care se absorb substanţele nutritive. Altele pot duce la boli cardiace.
Despre ce substanțe este vorba și cum putem să le evităm, citiți în materialul integral publicat pe DC NEWS

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
Patologii

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2022 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy