Coronavirus, China închide porțiuni din Marele Zid ca să prevină răspândirea virusului

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
Virus
Virus

China a anunţat vineri închiderea unor porţiuni din Marele Zid, precum şi a unor populare atracţii turistice din zona Beijing-ului, în cadrul măsurilor de prevenire a răspândirii coronavirusului, care a făcut deja 26 de victime.

Coronavirus, China. Mormintele Ming şi Pădurea de Pagode vor fi închise începând de sâmbătă, a precizat autoritatea responsabilă pentru gestionarea acestor atracţii turistice. De asemenea, stadionul naţional din Beijing, cunoscut sub numele de "Cuib de pasăre" şi construit pentru Jocurile Olimpice de la Beijing din 2008, a fost închis vineri pentru a "preveni şi controla" răspândirea virusului.

Tot vineri, reprezentanţii Disneyland Shanghai au anunţat că parcul de distracţii rămâne închis până la o nouă notificare, din cauza răspândirii virusului care a infectat deja peste 800 de persoane în China. Decizia a fost luată "pentru prevenirea şi controlul epidemiei şi pentru păstrarea sănătăţii" clienţilor şi a personalului parcului, a precizat Disneyland Shanghai pe site-ul său, potrivit Agerpres.

Chinezii se află într-o vacanţă de şapte zile pentru celebrarea Anului Nou Lunar - o perioadă în care parcul de distracţii este de obicei plin de vizitatori. Anul trecut, spre exemplu, Disneyland Shanghai a decis suspendarea vânzării de bilete, deoarece parcul era supraaglomerat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel