COVID-19: șeful FDA a intrat în carantină. Motivul

Adisa Codruț |
Data publicării:
Medic
Medic

Șeful Administrației Americane pentru Alimente și Medicamente, Stephen Hahn, se află în auto-carantină după ce a intrat în contact cu o persoană pozitivă cu COVID-19.

Stephen Hahn, șeful Administrației pentru Alimente și Droguri, se află în auto-carantină deoarece a intrat în contact cu o persoană care a testat pozitiv pentru coronavirus, anunță CNN. Informația a fost data publicității de un purtător de cuvânt al FDA, Michael Felberbaum:

"El a intrat recent în contact cu o persoană care a fost pozitivă pentru COVID-19. Se află acum în auto-carantină pentru următoarele două săptămâni. A făcut imediat un test și a ieșit negativ pentru virus".

Șeful FDA va lucre de acasă. Nu s-a dat publicității cine a fost persoana cu care acesta a intrat în contact. Jurnaliștii bănuiesc că ar fi vorba de secretarul de presă al vicepreședintelui Mike Pence, Katie Miller. Bănuiala are la bază o declarație a președintelui SUA, Donald Trump.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel