Cum a slăbit Luminița Anghel 9 kilograme. Artista a dezvăluit secretul siluetei perfecte, la 53 de ani

Angela Sabău |
Data publicării:
Luminita Anghel
Luminita Anghel

Luminița Anghel a slăbit 9 kilograme. Iată cum a reușit.

Luminița Anghel a devenit mamă la 44 de ani. Artista a adus pe lume un băiețel, pe Filip, care acum are 9 ani. La vremea aceea, vedeta s-a îngrăsat 30 de kilograme în timpul sarcinii. Kilograme pe care le-a dat jos cu greu, abia dupa 4 ani. 

„Mult timp după ce am născut am încercat să slăbesc și am avut rezultate minime. Am născut târziu, după 42 de ani. Organismul nu mai reacționează la fel, nu mai are aceleași arderi, am avut mari probleme de greutate. Au trecut vreo 4 ani până am început să mă simt confortabil cu felul în care arăt”, a declarat Luminița Anghel în emisiunea „Vorbește Lumea”, de la PRO TV.

Frustrări din cauza kilogramelor în plus

Artista spune că a avut multe frustrări legate de kilogramele în plus și că mereu s-a abținut de la mâncare,

"Vin dintr o familie de grași. Și am avut parte de o frustrare continua pentru a îmi menține silueta. Nu puteam sa mănânc tort la o zi onomastică, o sarma de Crăciun și asa mai departe. Totul era asa în limita bunul simt. Am avut mari probleme de greutate.", a mărturisit Luminița Anghel.

În ultimul an, vedeta s-a hotărât să obțină cea mai bună variantă a siluetei și s-a pus pe treabă. a plecat de la o greutate 63 de kilograme si a reușit să slăbească 9 kilograme. Artista spune că sportul este cel care a ajutat-o cel mai mult să slăbească, însă și evitarea mâncatului la ore târzii a fost un factor important. 

Citește continuarea pe Spectacola și află ce face Luminița Anghel pentru a se menține în formă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel