Cum arată micul dejun al Adinei Alberts. Este alcătuit din șapte "ingrediente" - FOTO

Medicul Adina Alberts a dezvăluit, pe Facebook, cum arată micul ei dejun. Este alcătuit din șapte "ingrediente".

"Resveratrol, Echinaceea, AntiColesterol, Oregano Oil, Ceai Verde, Chlorella, Collagen Booster. Micul meu dejun de azi.", a scris medicul Adina Alberts pe Facebook, unde a atașat și o poză cu cele șapte pastile.

Postarea medicului a primit foarte multe aprecieri, critici și comentarii, fapt ce a determinat-o pe Adina Alberts să facă o precizare.

"Acum mă adresez acelora care apreciază această postare. Aceste suplimente alimentare sunt extracte naturale din plante! Nu este nimic sintetic. Sunt ușor de administrat și foarte eficiente. Capsulele care conțin prafurile de frunze uscate sunt din amidon sau gelatină. Mare parte dintre aceste produse sunt de la Fares. Apreciez la maxim această companie românească. Nu am niciun interes material!Chlorella și Collagen Booster sunt luate din străinătate, dar se găsesc și la noi multe variante de calitate! PREVENIREA APARIȚIEI BOLILOR ESTE ESENȚIALĂ PENTRU MINE. Ar trebui să fie și pt dvs!", a punctat Adina Alberts. 

 

Resveratrol, Echinaceea, AntiColesterol, Oregano Oil, Ceai Verde, Chlorella, Collagen Booster. Micul meu dejun de azi????????

Publicată de Dr Adina Alberts pe Marţi, 12 ianuarie 2021

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel