Crema din coajă de portocală, remediu natural pentru îngrijirea pielii. Cum o prepari acasă din trei ingrediente
Această cremă îți șterge ridurile de pe ten. Oferă hidratare pielii, stimulează producția de colagen și îmbunățește textura pielii.
Ca să obțineți o carne cu o aromă delicioasă, multe rețete recomandă marinarea peste noapte.
Unele rețete recomandă marinarea cărnii înainte de gătirea acesteia. Multe spun ”marinarea peste noapte”. Dan Vodnar, profesor de gastronomie Moleculară explică, pe înțeles, ce înseamnă, de fapt, ”peste noapte”:
”Multe rețete menționează “se marinează peste noapte”. Însă, la ce se referă, de fapt, expresia “peste noapte”?
Procesul de marinare este unul simplu: carnea se amestecă cu un sos format din oțet, ulei, ierburi, etc. La finalul procesului de marinare, carnea devine fragedă și aromată. Așadar, principalele elemente pentru o marinadă sunt oțetul, condimentele și timpul. Oțetul este un acid care relaxează țesutul conjunctiv.
Carnea devine fragedă prin marinare deoarece, fibrele musculare și agregatele de proteine se disociază încet.
Timpul este esențial în procesul de marinare, iar expresia “peste noapte” se referă la o durată de 8-10 ore, însă n-ar strica nici 12 ore. Desigur că această durată depinde de dimensiunile produsului marinat și de tipul de carne, dar nu are nicio legătură cu momentul zilei, noapte sau zi”.
Această cremă îți șterge ridurile de pe ten. Oferă hidratare pielii, stimulează producția de colagen și îmbunățește textura pielii.
Adevărul șocant despre barbă: este mai murdară decât o toaletă publică? Uite ce au descoperit cercetătorii!
Această manichiură te va surprinde. Este foarte specială și sustenabilă. Schimbă tot ce știai despre tendințe.
Ce să nu faci înainte de a merge la piscină sau la mare. Avertismentul unui medic dermatolog.
Secretul unor mâini catifelate. Ingredientul banal din bucătărie care îți transformă mâinile în doar câteva minute.
Cum speli corect lenjeria intimă. Detaliile pe care trebuie să le știi.
De ce uscarea hainelor în interior vă poate pune sănătatea în pericol. Lucrul care reduce riscul de formare a mucegaiului.