Cum să vă bucurați de mâncarea de sărbători. Trucuri de la Carmen Brumă

Carmen Brumă face câteva recomandări legat de cum să fie consumate preparatele de sărbători în așa fel încât să nu vă îngrășați.
Carmen Brumă subliniază că e foarte important ora la care mâncați sarmale, șorici, tobă, salată de boeuf și alte bunătățuri.
”Foarte important e momentul zilei în care alegeţi să consumaţi alimente periculoase pentru siluetă. Dacă vreţi să mâncaţi cozonac, prăjituri, gogoşi, şorici, cartofi prăjiţi, tobă, salată de boeuf încercaţi să le mâncaţi în prima parte a zilei, până în ora 15. În acest fel îi veţi da organismului şansa de a consuma energia provenită din alimentele respective, nu să o stocheze sub formă de grăsime”, spune Carmen Brumă.
Alte recomandări puteți citi pe DC News.
Ce pățești dacă mănânci salam mai multe zile la rând. Efectul este alarmant
Motivul uimitor pentru care NU ar trebui să speli hainele la 40 de grade
De ce nu ar trebui să speli hainele la 40 de grade.
Cât de tare strângi mâna? Testul simplu care spune cât mai ai de trăit și ce boli ai
De ce e bine să pui puțin bicarbonat pe carne înainte de a o găti. Trucul gospodinelor de la țară
De ce e bine să pui puțin bicarbonat pe carne înainte de a o găti. Trucul gospodinelor de la țară.
4 măsuri esențiale care îți pot salva viața pe timp de caniculă. Dr. Ciuhodaru, explicații
Ce se întâmplă dacă NU mănânci înainte de operație. Un studiu dă totul peste cap
Ți s-a spus să nu mănânci înainte de operație? S-ar putea să fi fost degeaba. Uite ce s-a descoperit.
Ce se întâmplă dacă îți ștergi telefonul cu spirt sau alcool izopropilic
Ai șters vreodată telefonul cu spirt? Ce urmează să afli s-ar putea să te șocheze.