Cum scapi de celulită, cu drenaj limfatic și masaj cu bambus. De ce combinația e atât de puternică

Dana Lascu |
Data publicării:
EXCLUSIV
Masajul cu betele de bambus poate reduce retenția de apă. Foto: Pixabay
Masajul cu betele de bambus poate reduce retenția de apă. Foto: Pixabay

Celulita și aspectul neplăcut care vine la pachet cu ea pot fi îndepărtate cu o combinație eficientă de terapii. 

Totalmente lipsite de contraindicații sau de riscuri, masajul de drenaj limfatic combinat cu masajul cu bambus te scapă de celulită, redau elasticitate pielii tale și îi dau un plus de suplețe și vitalitate.

„Deseori le recomand clientelor care vin în centrul meu să combine masajul de drenaj limfatic, cu masajul cu bambus. Deși, cumva, se intersectează la capitolul beneficii, este important de știut că fiecare potențează beneficiile celuilalt. Sigur, atenție mare și la hidratare și alimentație”, explică Dan Bujor, tehnician specializat în masaj cu bambus.

Beneficiile masajului de drenaj limfaric

Masajul de drenaj limfatic este, fără doar și poate, o alegere foarte bună atunci când vorbim despre tipuri de masaj care-ți asigură o curățare rapidă a organismului.

„Îmbunătățește circulația limfei în organism, aceasta având rolul de a înlătura bacteriile și toxinele din corp. De asemenea, drenajul limfatic asigură o curățare generală a organismului, fiind recomandat în cadrul regimurilor de detoxifiere și slăbire. Ajută la micșorarea circumferinței, combate retenția de apă și senzația de picioare grele, crește gradul de oxigenare a țesuturilor, elimină balonarea, ameliorează problemele circulatorii, ajută la relaxare, îmbunătățește calitatea somnului și chiar întărește imunitatea”, explică specialistul în masaj cu bambus.

Beneficiile masajului cu bambus

Terapia care te ajută să dai burta jos și să arzi aripioarele. „Cu ajutorul masajului cu bambus slăbești exact în zonele în care ai nevoie! Curbura taliei se accentuează depozitele adipoase de pe solduri se diminuează vizibil, celulita prezintă o ameliorare spectaculară, iar tonusul, suplețea și aspectul pielii sunt îmbunătățite semnificativ”, explică specialistul în masaj cu bambus.

În masajul cu bambus, mișcările sunt ferme, viguroase și pornesc din încheietura mâinilor. Mișcările de rotație-alunecare stimulează puncte specifice de pe trup, capabile să activeze limfa, să reducă celulita și să elimine mai ușor toxinele din organism. După masaj, e posibil să simți nevoia să merg la toaletă, fiindcă efectele drenajului limfatic sunt vizibile imediat. Această nevoie este normală și astfel corpul îți demonstrează că răspunde la stimului de a elimina apa în exces din organism, alături de toxinele aferente.

1. Remodelare corporală rapidă și fără efort în zonele cu probleme – diminuarea vizibilă a circumferinței taliei, a șoldurilor sau a coapselor, atenuarea celulitei și redarea tonusului pielii. Efectele transformatoare se văd chiar de la primele trei ședințe, majoritatea pacienților reușind ca după urmarea unui program intensiv de 10-12 ședințe să poarte haine cu până la două mărimi mai mici.

2. Rezultate ca după un antrenament la sală – masajul cu bambus pune toți mușchii în mișcare, rezultatele fiind vizibile într-un timp și mai scurt. Nu doare absolut deloc și este cea mai plăcută formă de „antrenament”.

3. Eliminare naturală a retenției de apă – dat fiind că prin mișcările de rulare a bețelor de bambus este stimulat drenajul limfatic, retenția de apă din organism este eliminată în mod natural și eficient. Spre deosebire de suplimentele sau ceaiurile drenante, care forțează organismul să elimine nu doar surplusul de apă, ci odată cu acesta și mineralele și vitaminele esențiale, masajul cu bambus oferă rezultate sigure și de durată.

4. Nu doare absolut deloc, indiferent de cât de sensibilă este pielea – „Tehnica unică pe care am conceput-o îmi permite să personalizez fiecare ședință, astfel încât indiferent de gradul de toleranță la durere, masajul să nu provoace absolut nicio leziune sau disconfort. Mă ajută și faptul că lucrez cu șase tipuri diferite de bețe de bambus, tocmai pentru a putea adapta masajul nevoilor și particularităților individuale”, explică Dănuț Bujor, tehnician maseur cu o experiență de peste 10 ani în domeniu.

5. Întărește imunitatea – dat fiind că stimulează drenajul limfatic, masajul cu bambus facilitează implicit eliminarea naturală a toxinelor din organism. Asta înseamnă că în afara faptului că te ajută să arăți mai bine, îți fortifică sistemul imunitar astfel încât să câștigi orice bătălie cu virușii.

6. Accelerează metabolismul celular – prin masajul cu bambus este pus în mișcare întreg organismul, iar procesele responsabile cu arderea grăsimilor sunt stimulate să funcționeze la capacitate maximă. Rezultatul: slăbești într-un timp mult mai scurt.

7. Este de 8 ori mai eficient decât masajul clasic anticelulitic – tehnica de masaj cu bambus oferă rezultate net superioare celei clasice de masaj viguros, fără durerea și leziunile asociate acesteia din urmă. În plus, masajul cu bambus permite lucrul pe orice tip de țesut, bețele de bambus de diferite dimensiuni permițând adaptarea proceducerii la toate gradele de celulită.

8. Lucrează în special zonele „imposibile” – mai precis, șoldurile, partea interna a coapselor și flancurile. Adică exact acele porțiuni foarte greu de lucrat la sala și în care se observă efectele “derapajelor culinare”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel