Cursuri gratuite pentru viitorii părinți la Maternitatea Giulești

Adisa Codruț / 07 ian 2020 / 14:58
Bebeluș cu căciulă în casă
Bebeluș cu căciulă în casă

Reprezentanții Maternității Giulești din București anunță că din 30 ianuarie începe un nou curs gratuit pentru viitorii părinți.

Cursuri, maternitate. Spitalul Clinic Prof. Dr. Panait Sirbu - Maternitatea Giulești - organizează și anul acesta cursuri gratuite pentru viitorii părinți. Primul curs pe anul acesta începe pe 30 ianuarie, de la ora 16.00. Cei interesați pot suna la telefonul 0757.999.362.

Înscrierile se fac în cadrul fiecărei maternități pentru care optați. Pentru mai multe informații intrați AICI. Una dintre temele care va fi discutate este legată de laptele matern. Specialiștii vor răspunde la întrebări precum: când se instalează lactația? dacă am născut prin cezariană pot alăpta? din ce este format laptele matern? cât mănâncă bebe în primele zile? laptele meu este bun? alăptarea la cerere sau program alăptare nou-născut? când se reglează lactația?.

”Rolul tatălui în succesul alăptării este foarte important! Îi așteptăm și pe viitorii tătici care, la finalul cursului, vor primi certificatul de puericultură în urma căruia pot beneficia de 10 zile libere conform normelor legale în vigoare”, se mai arată în postarea de pe Facebook a Maternității Giulești.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy