Dietă de vedetă. Gina Pistol a dezvăluit care este regimul ei alimentar pentru a scăpa de kilogramele în plus

DCMedical Team |
Data publicării:
Gina Pistol și Smiley. Foto: Facebook / Smiley
Gina Pistol și Smiley. Foto: Facebook / Smiley

Gina Pistol le-a împărtășit fanilor ce dietă ține după naștere. Iată meniul zilnic al vedetei.

Gina Pistol trăiește cele mai frumoase clipe de când a devenit mămică. Universul ei este acum micuța Josephine. Dar pentru a ajunge la kilogramele pe care le avea înainte de sarcină, aceasta a apelat la ajutor nutriționistului. Gina Pistol are acum un meniu zilnic pe  care trebuie să îl respecte. 

Deoarece primea adesea întrebări din partea fanilor despre regimul ei alimentar, vedeta a distribuit pe Instagram ceea ce mănâncă într-o zi. 

Potrivit dietei postate de Gina Pistol pe rețelele de socializare, vedeta începe ziua cu un mic dejun sățios, mai exact cu o salată orientală și un ceai verde cu lămâie. 

Citește continuarea pe Sectacola și află care este dieta vedetei pentru a scăpa de kilogramele în plus acumulate în timpul sarcinii. De asemenea, află confesiunile proaspătului tătic, Smiley.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel