Dieta săracului: cum să slăbești 10 kg pe lună. Mihaela Bilic: Vei slăbi 20-30 kg în trei luni. E cea mai simplă și rapidă dietă

Dieta saracului - Foto: Freepick
Dieta saracului - Foto: Freepick

Dieta săracului: cum să slăbești 10 kg pe lună. Mihaela Bilic a dezvăluit secretul dietei rapide și sănătoase.

Consumul unei alimentații sănătoase pe tot parcursul vieții ajută la prevenirea bolilor și ajută la menținerea sănătății întregului corp.

Cu toate acestea, creșterea producției de alimente procesate, urbanizarea rapidă și schimbarea stilului de viață au dus la o schimbare a modelelor alimentare.

În prezent, oamenii consumă mai multe alimente bogate în energie, grăsimi, zaharuri libere și sare/sodiu, iar mulți oameni nu consumă suficiente fructe, legume și alte fibre alimentare, cum ar fi cerealele integrale.

Ce se întâmplă în corp când crește glicemia. Ce să faci să-ți scazi glicemia

Componența exactă a unei diete diversificate, echilibrate și sănătoase va varia în funcție de caracteristicile individuale (de exemplu, vârsta, sexul, stilul de viață și gradul de activitate fizică), contextul cultural, alimentele disponibile la nivel local și obiceiurile alimentare. Cu toate acestea, principiile de bază ale ceea ce constituie o dietă sănătoasă rămân aceleași.

"Haideți să încercăm dieta omului sărac"

 

Celebrul nutriționist Mihaela Bilic a explicat că există o dietă care te poate ajuta să slăbești 20 - 30 de kilograme în doar trei luni, fără înfometare. 

Este vorba despre dieta săracului, dieta ușoară care nu presupune eforturi mari din partea ta, iar diversitatea alimentară te va ajuta să treci mai ușor peste întreaga perioadă.

"Haideți să încercăm dieta omului sărac, în care mănânci două ciorbe pe zi. Dacă mâncai înainte, în mod normal, eu zic că slăbești cu dieta omului sărac, în șase luni de zile eu cred că slăbești, nu știu, poate 30 de kilograme.

Înainte să vă duceți să faceți facila operația de tăiere de stomac, faceți această experiență, voi pentru voi. În psihologie se spune că orice schimbare trebuie să fie repetată zilnic, timp de 100 de zile. Doar atunci e schimbare.

100 de zile raportate la tot ce înseamnă un an de zile, cu tot ce înseamnă şi Paște şi Crăciun. 100 de zile nu e un capăt de țară. Încercați cu două ciorbe pe zi, şi dimineața și o cafea cu lapte, și veți slăbi 20 – 30 de kilograme în trei luni", a spus celebrul nutriționist Mihaela Bilic în emisiunea lui Marius Tucă.

Cu toate acestea, Mihaela Bilic subliniază că este foarte important ca după ce ai slăbit, să poți să-ți păstrezi greutatea.

"Important este ca după ce ai slăbit să rămâi acolo. Intri într-un ritm în care chiar o să-ți facă bine", a mai spus Mihaela Bilic.

Ca recomandări, Mihael Bilic spune că trebuie să mâncăm un castron mare de supă caldă, indiferent dacă e dulce sau acră, cu carne sau fără carne, cu cartofi sau fără cartofi, cu sau fără orez sau paste făinoase.

"Hrănește, încălzește, hidratează și slăbește în același timp! Faceți curățenie în programul alimentar și limitați-vă la 3 mese principale"

 

"Fie că e ciorbă de perișoare, de fasole cu afumătură sau supă cremă de morcov, ciorba este alimentul ideal pentru slăbit: ține de foame câteva ore bune și are doar jumătate din numărul de calorii al unui fel principal. Hrănește, încălzește, hidratează și slăbește în același timp!

Faceți curățenie în programul alimentar și limitați-vă la 3 mese principale, fără nimic de ciugulit dulce sau sărat: nici migdale, nici covrigei, nici biscuiți.", a spus nutriționista Mihaela Bilic pentru Fanatik.

Nu în ultimul rând, medicul Mihaela Bilic spune că zahărul trebuie limitat sau chiar eliminat.

"Nu consumați niciun lichid care are calorii: nici sucuri fresh sau naturale, nici băuturi carbogazoase, nici bere sau alcool. Consumați fructele ca atare, mestecate, pe post de desert sănătos. Cât despre prăjituri, o dată sau de două ori pe săptămână, ca premiu sau recompensă. Ajustați dimensiunea porției și încercați ca farfuria de mâncare să nu depășească dimensiunea palmelor voastre!", a conchis medicul nutriționist Mihaela Bilic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel