Dr.Adriana Nica. Ce poate face Spitalul Universitar București pentru pacienți, la DC MEDICAL

Dana Lascu / 03 feb 2019 / 13:33
Dr. Adriana Nica
Dr. Adriana Nica

Spitalul Universitar de Urgență București este cel mai mare spital, ca număr de paturi, din Capitală. Prezentă la Interviurile DC MEDICAL, astăzi, de la ora 14.00, LIVE pe canalele de Facebook și Youtube, managerul spitalului, dr. Adriana Nica, va explica ce dotare are spitalul, care este diferența dintre un spital românesc și unul de peste hotare și care sunt procedurile care pot fi făcute pentru pacienții români.

Spitalul Universitar de Urgență București este o clinică universitara cu o activitate științifică susținută, în care pacienții primesc o îngrijire medicală la standardele de calitate din România. Numeroase investigații medicale sunt posibile în această unitate medicală, iar medicii de aici pot face proceduri extrem de dificile pentru pacienți.

În spital se pot trata un mare număr de afecțiuni, această unitate medicală reușin dă acopere aproape întreaga paletă de specialități medicale.

Managerul spitalului, dr. Adriana Nica, va explica, pe DC MEDICAL, de la ora 14.00, ce dotare are spitalul, care este diferența dintre un spital românesc și unul de peste hotare, și care sunt procedurile ce pot fi făcute pentru pacienții români.

Ce decontează statul din aceste proceduri pentru pacienți, ce înseamnă, în fapt, coplata și ce lipsește din SUUB. 

Dr. Adriana Nica, va dezvolta aceste subiecte la emisiunea Interviurile DC MEDICAL, care va fi transmisă de la ora 14.00, pe canalurile de Facebook și Youtube, ale DC MEDICAL, iar ulterior, emisiunea va putea fi vizionată și aici:

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy