Dr Vasi Rădulescu, suplimentele de care români au FOARTE mare nevoie!

Dana Lascu |
Data publicării:
Suplimentele care le-ar fi „folositoare” românilor, dacă ne uităm la fobiile nației
Suplimentele care le-ar fi „folositoare” românilor, dacă ne uităm la fobiile nației

Cunoscute fiind fobiile românilor, gen – ne trage curentul – dr Vasi Rădulescu a compus o „listă” cu suplimente care ne-ar fi absolut necesare. Evident, textul este un pamflet scris de un cardiolog exasperat de obsesia românilor pentru „pastile-minune” și trebuie luat ca atare.

„Am identificat nevoi în rândul populației și am decis fabricarea unor suplimente de-a dreptul și de-a stângul revoluționare", anunță dr Vasi Rădulescu, pe pagina sa de Facebook.

Lista este un pamflet izvorât din obsesiile multora pentru „pilule-minune", musai din ierburi și 100% naturale. Iată, integral, suplimentele de care au „mare nevoie" românii:

CorentStop este practic un set de minisupozitoare care se introduc în urechi și te apără de maleficul curent.

PianMutol este un supliment extraordinar, indicat atunci când vrei să muți un pian. Mulți oameni îți vor spune în viața asta ușor cu pianul pe scări, însă suplimentul meu te va face să zburzi cu instrumentul pe orice scară.

CorziFix elimină tracul și emoțiile. Particulele sale inovatoare se prind de corzile vocale și le fixează într-o singură poziție, astfel că vocea nu mai tremură.

GrăsiMelt este primul plasture care se aplică pe zonele cu probleme, generând topirea grăsimii. Recomand punerea lui cu două zile înainte de sărbători, pentru un efect optim antijumări.

Albuletz este un supliment care albește tenul peste noapte. Nanoparticulele sale interferează cu sistemul melaninoreglator, blocând absorbția luminii la nivelul pielii. Nu veți mai avea nevoie nici de becuri.

DanciLow este primul supliment care micșorează inteligența, atât de util oamenilor cu un IQ mult prea mare, evident un neajuns în societatea actuală anacronică.

UreChi ajută la canalizarea energiei Chi la nivelul urechilor, aliniind și ceakrele prin efect over-the-counter. Veți putea auzi prin pereți absolut tot ce fac vecinii.

JumaReach este primul supliment care vă face să ajungeți mai ușor la jumări, protejând articulațiile și evitând întinderile atât de neplăcute. Recomand și doi-trei plasturi GrăsiMelt", scrie, poznaș, dr Vasi Rădulescu, pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel