Ești victimă a chirurgului impostor Matthew Mode? Sună la acest număr:

Adisa Codruț / 08 feb 2019 / 15:37
Chirurgul impostor Matthew Mode / Matteo Politi a făcut intervenții chirurgicale fără să aibă dreptul
Chirurgul impostor Matthew Mode / Matteo Politi a făcut intervenții chirurgicale fără să aibă dreptul

Direcția de Sănătate Publică a Municipiului București a înființat, ieri, o linie telefonică specială pentru a obține informații despre serviciile medicale care au fost acordate de cetățeanul italian Matteo Politi/ Matthew Mode, care se dădea drept medic estetician.

„Pentru acuratețea informațiilor care stau la baza anchetei demarate de Direcția de Sănătate Publică a Municipiului București (DSPMB) privind activitatea medicală prestată de Matteo Politi/ Matthew Mode în clinicile din România, a fost înființată o linie telefonică specială pentru a obține informații despre serviciile medicale care au fost acordate de dl. Matteo Politi/ Matthew Mode", se arată într-un comunicat.

Unde suni și între ce ore

Astfel, în perioada 7 - 15 februarie, de luni până vineri, în intervalul orar 8.00 - 16.00, la numărul de telefon 021.313.26.34, un responsabil DSPMB va prelua mesajele celor interesați să ofere amănunte în acest caz.

Matteo Politi/ Matthew Mode a acordat în ultimul an, în cadrul mai multor clinici medicale private, servicii de chirurgie estetică, fără a avea dreptul legal de a exercita această specialitate pe teritoriul României.

Articole Recomandate
Comentarii
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2019 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
sanatate.n-nxt.27