Ești victimă a chirurgului impostor Matthew Mode? Sună la acest număr:

Adisa Codruț |
Data publicării:
Chirurgul impostor Matthew Mode / Matteo Politi a făcut intervenții chirurgicale fără să aibă dreptul
Chirurgul impostor Matthew Mode / Matteo Politi a făcut intervenții chirurgicale fără să aibă dreptul

Direcția de Sănătate Publică a Municipiului București a înființat, ieri, o linie telefonică specială pentru a obține informații despre serviciile medicale care au fost acordate de cetățeanul italian Matteo Politi/ Matthew Mode, care se dădea drept medic estetician.

„Pentru acuratețea informațiilor care stau la baza anchetei demarate de Direcția de Sănătate Publică a Municipiului București (DSPMB) privind activitatea medicală prestată de Matteo Politi/ Matthew Mode în clinicile din România, a fost înființată o linie telefonică specială pentru a obține informații despre serviciile medicale care au fost acordate de dl. Matteo Politi/ Matthew Mode", se arată într-un comunicat.

Unde suni și între ce ore

Astfel, în perioada 7 - 15 februarie, de luni până vineri, în intervalul orar 8.00 - 16.00, la numărul de telefon 021.313.26.34, un responsabil DSPMB va prelua mesajele celor interesați să ofere amănunte în acest caz.

Matteo Politi/ Matthew Mode a acordat în ultimul an, în cadrul mai multor clinici medicale private, servicii de chirurgie estetică, fără a avea dreptul legal de a exercita această specialitate pe teritoriul României.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel