Extensii de gene, consecințe teribile dacă NU le speli zilnic / VIDEO

Corina Avram |
Data actualizării: | Data publicării:

Un specialist în cosmetică împărtășește efectele unei igiene precare a extensiilor de gene pe contul ei de Instagram.

Ultimele luni, din cauza pandemiei de coronavirus, au fost grele pentru sectorul de frumusețe și estetică, din cauza restricțiilor pe care guvernele le-au impus pe toată planeta. Acesta este motivul pentru care mulți oameni au ales să-și facă unele îmbunătățiri estetice acasă.

Dar fără intervenția profesioniștilor, pot apărea probleme. Asta încearcă să transmită Ipek Ozca, un specialist în cosmetică, într-un videoclip pe TikTok.

În imagini, Ipek poate fi văzută îndepărtând cu penseta extensii de gene inestetice, cu pete gălbui și cruste, cauzate de machiaj, ulei și murdărie.

„Pentru a împiedica acest lucru, spălați-vă genele o dată pe zi”.

Imaginile, distribuite pe aplicația TikTok, au devenit rapid virale, cu aproape 8 milioane de vizualizări, mai mult de 850.000 de „aprecieri” și peste 25.000 de comentarii, majoritatea negative.

 

@ipsbeauty

Squidgy... #BOSSUpYourGame #fypシ #viral #fyp #foryou #selfcare #beauty #lashextensions #eyelashes #lash #eyelashextensions #fy #lashes

♬ Spongebob - Dante9k

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel