Gabriela Cristea, despre DIETĂ și vergeturi: Aveam obezitate de gradul 1. Nu pot să slăbesc, mă apucă disperarea

DCMedical Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Gabriela Cristea - Foto: Instagram Gabriela Cristea
Gabriela Cristea - Foto: Instagram Gabriela Cristea

Gabriela Cristea are probleme cu dieta și kilogramele în plus. 

Gabriela Cristea luptă de o perioadă bună de timp cu kilogramele în plus, mai ales după ce le-a născut pe cele două fetițe ale sale. Cu toate că face eforturi enorme pentru a slăbi, vedeta spune că este disperată și că nu poate să o facă.

"În fiecare zi sunt disperată cu asta, cu slăbitul, că nu pot! De dimineață mă gândesc și până seară îmi trece! Mă apucă disperarea", a declarat Gabriela Cristea.

"M-am și îngrășat în perioada asta, dar acum sunt la cură de slăbire și am reușit să slăbesc. Sunt în continuare la dietă, țin un regim echilibrat, cam 1200 de calorii pe zi. Împărțite în 5 mese, 3 principale și două gustări. Și mă simt foarte OK, pentru că mănânc absolut orice. Inclusiv dulce o dată pe săptămână și mă simt foarte bine. Cred că ăsta e ritmul pe care îl voi ține.

Și dacă o țin așa cred că până la toamnă o să am 50 de kilograme. Am încercat și un regim hipoproteic și, într-adevăr, slăbești foarte repede. Doar că este foarte greu de ținut și extrem de plictisitor din punctul de vedere al diversificării alimentelor. Așa că am optat pentru varianta de 1200 de calorii, împărțite în 5 mese, 3 principale și 2 gustări. E super!

Pe lângă asta beau minim 2 litri și jumătate de apă, beau ceaiuri din plante și nu m-am apucat încă de sport. Pentru că nu mai am când și nu mai am nici energie, sincer", spunea Gabriela Cristea în urmă cu un an, potrivit Antena Stars.

Gabriela Cristea și lupta cu vergeturile

 

"Am avut undeva pe la 86 de kilograme și aveam obezitate de gradul 1. Când ai 150 de kilograme sau mai mult, ajungi la un grad mai mare de obezitate și cred că asta ar trebui, de fapt, spus. Obezitatea nu înseamnă peste 100 de kilograme. Sunt mulți oameni care ar trebui să-și ia măsurile de precauție. Eu vorbesc acum din perspectiva femeii.

A fost un exercițiu de voință. de autosugestie, pentru că am început să vorbesc cu mine. Nu aveam o problemă cu oamenii din jurul meu – ei ma acceptau, soțul meu mă iubește necondiționat. Doar că eu nu mă simțeam confortabil nici fizic și nici psihic. Am două fete mici și m-am gândit că trebuie să fiu tânără, proaspătă, în putere pentru ele", spunea Gabriela Cristea anul trecut.

Gabriela Cristea le-a arătat fanilor că se confruntă cu problema vergeturilor, după cele două sarcini, dar și după efectul yo-yo, adică îngrășări și slăbiri repetate.

"Viața e facuta din momente si momente. Sunt momente cand stralucesti, momente cand frumusetea fizica trece pe locul doi, pentru ca alte impliniri sa-si faca loc in viata ta, dar si momente cand trebuie sa te refaci fizic. Eu le-am parcurs cu bucurie pe toata, iar acum incerc sa ma refac fizic dupa cele doua nasteri si un surplus de kg care au lasat semne vizibile pe corpul meu: vergeturile", scria Gabriela Cristea pe Instagram.

Gabriela Cristea: "Nu mă descurc cu aspiratorul. Am avea nevoie de un ajutor extern"

 

"M-am apucat eu să fac, dar nu am avut mare spor pentru că fetele erau acasă și mă cam încurcă. Nu era nici Tavi acasă, iar acesta este un amănunt semnificativ pentru că eu chiar nu mă descurc cu aspiratorul. Nu am forță în mâni, nu pot să-l ridic.

Abia aștept să am și eu un ajutor la curățenie. Nu avem pe nimeni la curățenie, ne descurcăm singuri cum putem, dar ne ajutăm eu și Tavi pentru că fetele sunt încă foarte mici și abia aștept să crească. Eu cred că vor fi ajutoare de nădejde. Astăzi nu au fost receptive pentru că aveau și desene animate, nu prea aveau chef.

Activitatea care nu-mi place deloc este să dau cu aspiratorul. Nu-mi place să fac curățenie. Chiar este o corvoadă pentru mine. Nu-mi place nici să calc. Trebuie, nu putem lăsa casa să cadă peste noi. Casa noastră este foarte mare, am avea nevoie de un ajutor extern, dar am hotărât că facem o pauză. Tavi nu mai este de acord să primească pe nimeni în casă", a povestit Gabriela Cristea, în cadrul emisiunii "Mămici de pitici cu lipicï".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel