IGSU, ALERTĂ coronavirus pentru toți românii! Ce să faci și ce să nu faci în Starea de Alertă, mesaj transmis pe telefoane și tablete

Dana Lascu |
Data publicării:

IGSU a activat sistemul de ALERTĂ - RO ALERT, mesaj pentru toți românii, transmis pe toate telefoanele și tabletele: Reguli de bază în Starea de Alertă valabile din 15 mai: 

Astăzi, 15 mai, IGSU a alectivat sistemul de laertă RO ALERT, iar mesajul transmis către toți românii conține regulile de bază care trebuie respectate în starea de alertă declanșată pentru lupta cu noul coronavirus. iată mesajul: 

„STAREA DE ALERTĂ a fost instituită începând de astăzi în România. PERICOLUL infectării cu noul conoronavirus (COVID-19) rămâne ridicat! RESPECTAȚI cu strictețe măsurile sanitare de protecție! PURTAȚI MASCA, acoperind nasul și gura, în spațiile închise sau aglomerate. PĂSTRAȚI DISTANȚA de 1,5m față de alte persoane și EVITAȚI contactul direct. NU ATINGEȚI suprafețe pe care au pus mâna și alte persoane. SPĂLAȚI-VĂ regulat mâinile cu apă și săpun. NU VĂ ATINGEȚI ochii, nasul sau gura cu mâinile murdare. PRECAUȚIA este extrem de importantă în această perioadă! IGSU”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel