Institutul Cantacuzino a reluat producția unui supliment antioxidant. Discuții despre vaccinuri

Adisa Codruț / 20 feb 2019 / 14:14
Lucrurile încep să se miște la Institutul Cantacuzino, arată ministrul Apărării Naționale, Gabriel Leș
Lucrurile încep să se miște la Institutul Cantacuzino, arată ministrul Apărării Naționale, Gabriel Leș

Ministrul Apărării Naționale, Gabriel Leș, a declarat că Institutul Cantacuzino a reluat producția unui supliment antioxidant și că există o strategie pentru relansarea producției de vaccinuri.

„După cum știți, Institutul Cantacuzino a fost preluat de către Ministerul Apărării Naționale. A fost elaborată și adoptată o strategie pentru relansarea activității acestui Institut. În ceea ce privește strict producția de vaccinuri, Institutul Cantacuzino se află acum într-o etapă de definitivare a unor soluții concrete pentru producerea acestor vaccinuri (antigripale, n.r.), pentru că discutăm de construcția unor capacități capabile să producă astfel de vaccinuri la standardele actuale. Vorbim de investiții extrem de importante inclusiv în zonele de camere frigorifice, în care să se poată face aceste vaccinuri", a spus Ministrul Apărării Naționale, Gabriel Leș, în cadrul unei conferințe organizate, astăzi, la sediul MApN.

El a arătat că deocamdată a fost reluată producția unui supliment antioxidant - un produs tradițional al Institutului, respectiv SOD natural.

Peste un milion de fiole de SOD până la sfârșitul anului

„Partea interesantă este că lucrurile încep să se miște acolo, avem, de exemplu, produse fiole pentru SOD natural, este un supliment alimentar antioxidant natural, unul dintre produsele tradiționale ale acestui Institut. În acest moment avem produse undeva la 80-90.000 de fiole disponibile pentru vânzare, iar până la sfârșitul anului o să avem peste un milion de astfel de fiole", a explicat Leș.

Articole Recomandate
Comentarii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2020 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
sanatate.n-nxt.23