Ion Iliescu rămâne internat la Elias, evoluție favorabilă

Adisa Codruț |
Data publicării:
Ion Iliescu a fost operat pe 1 aprilie 2019. Foto: DC News
Ion Iliescu a fost operat pe 1 aprilie 2019. Foto: DC News

Fostul președinte al României, Ion Iliescu, va mai rămâne internat câteva zile la Spitalul Elias, dar evoluția stării sale de sănătate este favorabilă.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, dr Silvius Negoiță, a anunțat astăzi că starea de sănătatea a fostului președinte al României, Ion Iliescu, se ameliorează treptat.

„Evoluția este favorabilă. Rămâne încă internat în Spitalul Elias pentru tratament și investigații pe fondul problemelor cardiace mai vechi al dânsului", a spus medicul, pentru Agerpres.

Ion Iliescu este internat de vineri la Spitalul Elias, după ce a făcut o deconpesare pe fondul unei afecțiuni cardiace cronice. El este internat la Secția de Cardiologie.

Ion Iliescu a suferit o intervenție chirurgicală, după ce a dezvoltat o pericardită hemoragică. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel