Iuliana Tudor, afectată de BURNOUT: Am căzut, a fost o resetare totală

Sonia Baciu |
Data publicării:
Iuliana Tudor, afectata de burnout. FOTO Captura video
Iuliana Tudor, afectata de burnout. FOTO Captura video

Iuliana Tudor a renunțat la sine pentru a se dedica meseriei de jurnalist. 

Iuliana Tudor este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. Vedeta muncește din greu, de ani de zile și spune că a făcut numeroase sacrificii pentru carieră. Invitată în cadrul podcastului lui Damian Drăghici, aceasta a vorbit despre momentele grele ale vieții din televiziune. 

Primii ani de televiziune au costat-o pe aceasta timp, prieteni, familie. Ea spune că a renunțat la tot pentru a se putea dedica meseriei de jurnalist. 

„Am renunțat la tot, cred că dacă nu aș fi renunțat la tot, nu ieșea așa. Am renunțat la prieteni, la timpul petrecut cu partenerul meu de viață, cu părinții mei. Am pierdut pe drum foarte mulți prieteni, am renunțat la mine. Când spun la mine, eu nu mâncam, nu dormeam, nu fumam, beam Cola și cafea, doar atât. Au fost ani în care am și dormit în televiziune. Pentru Cerbul de Aur, îmi aduc aminte că am stat vreo trei nopți, vrei 72 de ore cu totul, nemâncată, nedormită, numai ca să am timp cu toate, ascultam muzică până cădeam alături de Elise Stan (realizatoare TVR). Cred că a fost travaliul necesar pentru ce sunt eu astăzi”, a explicat Iuliana Tudor, în cadrul podcastului de pe YouTube. 

A renunțat la televiziune din cauza oboselii

În 2004, prezentatoarea TV s-a retras din televiziune, după un episod de burnout. Vedeta ajunsese la epuizare psihică din cauza programului încărcat. 
„Corpul meu a zis ‘gata, până aici, nu se mai poate’. Imunitatea a fost cea care mi-a făcut probleme, oboseală foarte multă și din cauza faptului că lucram numai în direct. Asta e o solicitare fizică, mentală. A doua zi eram ca o legumă. Și asta timp de zece ani. Nu e ușor și pentru o femeie e greu. Am căzut, a fost o resetare totală. Am gândit și regândit tot drumul până atunci. Aia poate fi o cădere, am luat-o de la zero, nu profesională neapărat. Am renăscut cumva altfel. A fost o lecție, cumva pe undeva am greșit ceva. Șansa asta ar fi putut să revină, dar dacă până acum sunt bine, înseamnă că mi-am înțeles lecția”, i-a răspuns lui Drăghici.

CITEȘTE MAI DEPARTE PE SPECTACOLA.RO

Delia, afectată de depresie și anxietate: Dispare și reapare. Să nu te lași dărâmat!

Delia se numără printre persoanele publice care s-au confruntat cu anxietatea și depresia, semn că aceste afecțiuni psiho-emoționale nu țin cont de statutul pe care îl are o persoană sau alta. 

”Ți-i se așează un soi de anxietate și depresie. Nu o depășești, dar trece natural, dacă știi să gestionezi asta. Dispare și reapare, nu e o chestie pe care s-o pot controla foarte mult. Nu pot să spun că am avut niște probleme, niște drame, dar am faze în care mă cuprinde anxietatea. Pot fi minute în care simt o stare care nu mi-este foarte confortabilă și poate fi legată de un mic detaliu, poate fi legată de o ieșire în public pe care nu o pot controla sau care nu-mi provoacă plăcere. E bine să te poți repoziționa de fiecare dată, să nu te lași dărâmat de nicio situație și să găsești echilibrul”, a mărturisit Delia, în cadrul unui interviu pentru un post TV. (Citește mai mult AICI)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel