Jennifer Lopez, ritual de frumusețe cu un produs banal din bucătărie. Face minuni: "Leac pentru orice"

Jennifer Lopez arată atât de bine la 51 de ani datorită unui ingredient banal din bucătărie. Despre ce este vorba.

Jennifer Lopez arată extraordinar la cei 51 de ani. Faptul că acordă o mare importanță aspectului fizic nu este niciun secret. Se pare că un ingredient banal din bucătărie contribuie la aparițiile ei de copertă.

Din fericire, vedeta de la Hollywood a spus despre ce ingredient este vorba. 

JLO a lansat o colecție de produse de îngrijire care nu conțin diamante, aur de 24K sau alte ingrediente din gama luxury. În schimb, cântăreața a optat pentru un ingredient de bază pe care-l folosește de ani de zile și care se regăsește în bucătăria oricărei femei. Este vorba de uleiul de măsline.

”Mama mereu obișnuia să-mi spună că uleiul de măsline este leacul pentru orice. Și acesta este secretul. L-am folosit ani de zile, iar asta pentru că într-adevăr funcționează. Așa că atunci când am produs colecția, primul lucru pe care l-am spus a fost ”trebuie să conțină ca bază extract de ulei de măsline”, a spus vedeta în urma unei conferințe pe Zoom cu editorii de beauty internaționali.

Uleiul de măsline face minuni

 

Uleiul de măsline este un antioxidant care previne îmbătrânirea prematură a pielii și ține la distanță celulele canceroase după expunerea la soare. De asemenea, conține vitaminele A, D, K, și E, benefice pentru piele, mai ales că unele dintre ele pot vindeca eczemele sau psoriazisul. Are efecte antibacteriene, dar și de hidratare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel