Nu mai mânca asta! 5 alimente pe care medicii le evită cu orice preț
Crezi că mănânci sănătos? S-ar putea să te înșeli. Nu mai consuma aceste alimente! Medicii trag un semnal de alarmă!
Cafeaua și ceaiul pot da savoare dimineților și vă pot ajuta să vă simțiți mai energici. Pe lângă acestea, aceste băuturi ar putea avea proprietăți benefice și pentru sănătate. ...
Potrivit unui studiu publicat în BMJ, în noiembrie 2017, consumul de cafea este legat de rate mai mici de boli de inimă, diabet, accident vascular cerebral, boli de rinichi, boli de ficat, Parkinson, demență și cancer.
Un studiu din decembrie 2013, publicat în Current Pharmaceutical Design, a constatat că anumite tipuri de ceai care conțin cofeină sunt legate de rate mai mici de cancer, boli cardiovasculare, diabet și artrită. De asemenea, ceaiul poate aduce beneficii creierului. Într-un studiu din mai 2019 realizat pe Molecules, adulții mai în vârstă care au băut ceai au avut o funcție cognitivă mai bună.
Cercetătorii presupun că aceste îmbunătățiri ale sănătății sunt datorate nivelurilor ridicate de antioxidanți din cafea și ceai.
Crezi că mănânci sănătos? S-ar putea să te înșeli. Nu mai consuma aceste alimente! Medicii trag un semnal de alarmă!
Folosite de mii de ani, semințele de chia continuă să impresioneze prin potențialul lor nutritiv și versatilitatea lor în alimentație.
Ai dureri de stomac și senzație de arsură? Nu mai ignora semnalele. Ce alimente îți pot salva stomacul și pe care trebuie să le eviți.
Ai încercat totul ca să slăbești și tot nu funcționează? Nutriționiștii spun că acest aliment banal din bucătărie e cheia!