Consumul de brânză poate reduce riscul de demență. Colina, compusul care protejează creierul
Acest aliment sănătos reduce riscul apariției demenței. De altfel, previne și alte boli asociate cu îmbătrânirea.
Creșterea imunității se poate realiza cu ajutorul unei linguri de miere și cu apă. Lidia Fecioru a dezvăluit leacul.
Creșterea imunității este una din principalele griji ale noastre. Cum să facem ca să nu ne îmbolnăvim fără să consumăm medicamente. Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a prezentat în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse rețeta unei băuturi eficiente pentru creșterea imunității.
Lidia Ficioru a dezvăluit un leac minune bazat pe apă și miere. Apa caldă cu miere este o băutură care oferă numeroase beneficii pentru sănătate. Aceasta este utilizată de foarte mult timp ca remediu împotriva mai multor boli. Mierea este bogată în aminoacizi, vitamine și minerale. Mierea nu ar trebui să lipsească din nicio dietă sănătoasă, ea ajutându-ne să reducem aportul de calorii, astfel încât să pierdem în greutate.
”Punem o linguriţă de miere la un pahar de apă. Apa să fie rece, nu caldă. Se amestecă bine şi se bea pe stomacul gol. Ne va face o curăţare a rinichilor. Ne creşte imunitatea şi ne stabilizează toate mineralele în corp”, a spus Lidia Ficioru în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse de la Antena 3.
Leacul prezentat de bioenergoterapeutul Lidia Ficioru nu este indicat persoanelor care au problem cu glicemia. Mierea trebuie consumată cu prudență de diabetici, deoarece poate crește nivelul de insulină.
”Cei care au probleme cu glicemia nu au voie să consume acest leac cu miere”, a mai spus Lidia Ficioru.
Vezi și: Uleiul de rozmarin, efect asupra memoriei. De ce să îl folosești
Combinația de apă cu miere este folositoare și pentru persoanele care suferă de diferite afecțiuni stomacale. Apa caldă înmoaie toxinele ce se lipesc de intestine și stimulează eliminarea deșeurilor, iar mierea este un antibiotic natural. Acest aliment ajută organismul să lupte împotriva bacteriilor care provoacă infecții gastrice. Combinația dintre miere și apă poate crește și imunitatea.
”Metoda este foarte bună şi se spune că apa aceasta de miere este egală cu plasma. Pot încerca şi cei care au probleme cu stomacul, dar se bea simplă. Cei care pot bea şi cu suc de lămâie, se pune şi o linguriţă de oţet. Se face seara şi se bea dimineaţa. Este nemaipomenită. Este egala cu plasma”, a spus Lidia Fecioru, sâmbătă, cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse, potrivit Antena 3.
Acest aliment sănătos reduce riscul apariției demenței. De altfel, previne și alte boli asociate cu îmbătrânirea.
Conform unui nou studiu surprinzător, consumul de fructe uscate este legat de reducerea riscului de diabet de tip 2.
Rețetă de smoothie sănătos după masa de Paște.
Așa reduci riscul de AVC. Un expert indică schimbarea alimentară simplă care poate face diferența.
Cele 4 trucuri care țin țânțarii departe de tine și de casa ta.
De ce această băutură japoneză a cucerit generația tânără. Iată cum o poți prepara corect și ce beneficii are pentru sănătate.
Acesta este secretul pentru o carne fragedă și delicioasă. Oricine poate încerca această tehnică ce are rezultate remarcabile.
Metoda secretă pentru a menține mărarul și pătrunjelul proaspete săptămâni întregi.
Deși mulți spun că ananasul este un bun aliment anti-balonare, nu este cel mai puternic aliment cu acest efect magic.
Medicul nutriționist desființează micul dejun cu ovăz. "Ovăzul nu este pentru oricine".