Alimentul banal care șterge ridurile. E elixirul anti-ageing și reface structurile pielii
Vrei o piele luminoasă, elastică și cu mai puține riduri? Începe cu farfuria! Alimentele care reduc ridurile.
Vișinele sunt unele dintre fructele-vedetă ale sezonului estival. Ele conțin: apă (80-90%), zaharuri (6-14%), acizi (2-4%), pectine, substanțe tanoide, proteine, celuloză, săruri minerale, provitamina A,...
Ai nevoie de următoarele ingrediente:
6 ouă
6 linguri de zahăr tos
6 linguri de făină
un pachet de unt gras şi nesărat
o fiolă de esenţă de rom
coajă de la o jumătate de lămâie
o linguriţă de zeamă de lămâie
un vârf de cuţit de sare
un plic de praf de copt
Pentru compoziţia de fructe:
1 kg vişine coapte
un pahar şi jumătate de zahăr tos
zahăr pudră pentru decor
Mod de preparare:
Încinge cuptorul la 170 de grade. În prealabil, taie vișinele în patru. Între timp, unge tava cu unt, după care presară zahărul, aşază fructele cu pielița în jos şi bagă la cuptor pentru 20-25 de minute.
Separă ouăle şi bate gălbenuşurile bine cu zahărul până obţii consistenţa unui creme albe. Adaugă esenţa de rom, coaja de lămâie şi praful de copt stins cu zeamă de lămâie. Încorporează făina, puţin câte puţin, după care bate albuşurile spumă cu sarea şi încorporează în aluat.
Toarnă compoziţia obţinută în tavă, peste fructe, la 4 minute după ce ai scos-o din cuptor, după care bag-o la loc pentru încă 30 de minute.
Redu temperatura, iar când pandişpanul este copt, scoate-l din cuptor şi desprinde cu un cuțit marginile prăjiturii de tavă.
Vrei o piele luminoasă, elastică și cu mai puține riduri? Începe cu farfuria! Alimentele care reduc ridurile.
Merită să renunți la zahăr? Uite ce se întâmplă în corpul tău când renunți la zahăr timp de 30 de zile. E uimitor! Ai face asta?
Acest aliment sănătos reduce riscul apariției demenței. De altfel, previne și alte boli asociate cu îmbătrânirea.
Deși mulți spun că ananasul este un bun aliment anti-balonare, nu este cel mai puternic aliment cu acest efect magic.
Sportivii de la Jocurile Olimpice 2024 au fost înnebuniți după brioșele cu ciocolată din sala de mese. Care e secretul lor.
Lămâie în lapte - de ce să pui lămâie în lapte. Beneficii surprinzătoare și cum să folosești această combinație.
Asta se întâmplă dacă congelezi fructele și legumele. Răspunsul medicilor te va pune pe gânduri.
Rețetă de smoothie sănătos după masa de Paște.
Așa reduci riscul de AVC. Un expert indică schimbarea alimentară simplă care poate face diferența.
Cum faci ciorbă de pui a la grec. Iată varianta cremoasă și ușor acrișoară. E ideală pentru zilele răcoroase