Prăjitură Pavlova. Un desert simplu și delicios

prajitura_87171200 Prajitura Pavlova

Această rețetă de prăjitură Pavlova este ușor de preparat și absolut delicioasă.

Ingrediente: 


4 albușuri 

160 de grame de zahăr tos fin

1 plic de zahar vanilat 

2 linguri de oțet de 9 grade

20 de grame de amidon de porumb

700 gr smântână pentru frișcă

2 linguri de zahăr pudră vanilat

fructe (căpșuni și kiwi, piersici, zmeură, portocale etc.)

un sos de fructe

sare


Mod de preparare:


Se încinge cuptorul la 120 de grade Celsius. 

Albușurile se vor bate spumă cu un praf de sare, până se întăresc și cresc în volum. Se adaugă zahărul tos treptat, în timp ce se bate cu mixerul. Se adaugă oțetul și se bate până se topește tot zahărul. 

Citește continuarea pe Spectacola

Google News icon  Urmărește-ne și pe Google News - abonează‑te!

Articole similare
300x250
300x250