Ovăzul, desființat de medic: Unde ne-am stricat? Micul dejun era cu brânză, ouă și slănină
Medicul nutriționist desființează micul dejun cu ovăz. "Ovăzul nu este pentru oricine".
Această rețetă de prăjitură Pavlova este ușor de preparat și absolut delicioasă.
Ingrediente:
4 albușuri
160 de grame de zahăr tos fin
1 plic de zahar vanilat
2 linguri de oțet de 9 grade
20 de grame de amidon de porumb
700 gr smântână pentru frișcă
2 linguri de zahăr pudră vanilat
fructe (căpșuni și kiwi, piersici, zmeură, portocale etc.)
un sos de fructe
sare
Mod de preparare:
Se încinge cuptorul la 120 de grade Celsius.
Albușurile se vor bate spumă cu un praf de sare, până se întăresc și cresc în volum. Se adaugă zahărul tos treptat, în timp ce se bate cu mixerul. Se adaugă oțetul și se bate până se topește tot zahărul.
Citește continuarea pe Spectacola
Medicul nutriționist desființează micul dejun cu ovăz. "Ovăzul nu este pentru oricine".
De ce cafeaua nu este întotdeauna cea mai bună alegere dimineața? Iată băutura de 100 de ori mai bună decât cafeaua.
Sportivii de la Jocurile Olimpice 2024 au fost înnebuniți după brioșele cu ciocolată din sala de mese. Care e secretul lor.
Pentru cei care se luptă cu nopți agitate, acest remediu simplu și delicios poate face minuni.
Crezi că știi ce bei? Adevărul despre laptele "light" vs. laptele "degresat" te va face să citești etichetele de acum.
Pune o lămâie tăiată în dormitor înainte de culcare și vezi ce se întâmplă peste noapte. Rezultatul de va uimi!
Metoda secretă pentru a menține mărarul și pătrunjelul proaspete săptămâni întregi.
Ce se întâmplă dacă mânânci ardeii cu tot cu semințe? Detaliul pe care sigur nu l-ai știut despre semințele ardeilor.
De ce această băutură japoneză a cucerit generația tânără. Iată cum o poți prepara corect și ce beneficii are pentru sănătate.
Ce să bei dacă ai glicemia ridicată. 5 bături extraordinare pentru persoanele cu glicemie crescută.
Asta se întâmplă dacă congelezi fructele și legumele. Răspunsul medicilor te va pune pe gânduri.
Ce se întâmplă în corp atunci când mănânci ardei copți. Detaliul pe care trebuie să-l știi înainte să mai consumi ardei copți.
De ce să faci gargară cu sare și apă caldă: un truc simplu pentru sănătatea gâtului.