Căldura și tulburările afective, subiectul săptămânii la DrPsy
11.07.2025, 23:51
Această rețetă de prăjitură Pavlova este ușor de preparat și absolut delicioasă.
Ingrediente:
4 albușuri
160 de grame de zahăr tos fin
1 plic de zahar vanilat
2 linguri de oțet de 9 grade
20 de grame de amidon de porumb
700 gr smântână pentru frișcă
2 linguri de zahăr pudră vanilat
fructe (căpșuni și kiwi, piersici, zmeură, portocale etc.)
un sos de fructe
sare
Mod de preparare:
Se încinge cuptorul la 120 de grade Celsius.
Albușurile se vor bate spumă cu un praf de sare, până se întăresc și cresc în volum. Se adaugă zahărul tos treptat, în timp ce se bate cu mixerul. Se adaugă oțetul și se bate până se topește tot zahărul.
Citește continuarea pe Spectacola