Rețetă Paella super-sănătoasă, fără carbohidrați. Mănânci și slăbești!

Andreea Marin gătește rețete super-sănătoase și gustoase, care nu îngrașă.
Dacă ești la dietă sau pur și implu vrei să mănânci ceva sănătos și delicios, încearcă rețeta de paella a Andreei Marin. Preparatul este dietetic, nu conține carbohidrați și zahăr.
"Paella din dieta mea (fără carbohidrați și zahăr sau, pentru cei din casă care nu au același regim, adaug doar o mână de orez negru sălbatic, așa, să pară ca e altceva, să-i păcălesc, oricum e așa o bunătate, că nici nu realizezi că e totul făcut doar din legume, ouă și mirodenii, doar dacă vrei pui la final și niște fructe de mare.)
Ingrediente
Așadar, am tăiat în bucățele cât mai mici:
✔️ceapă albă, dar și ceapă verde;
✔️conopidă ( fiartă puțin înainte de a o pune cu restul în tigaie la gătit, merge și crudă, dar e mai bun astfel, la fel fierb separat și un pumn de orez negru sălbatic, acesta e opțional, cum spuneam, eu evit carbohidrații în această perioadă și conopida e minunată ca inlocuitor, nu realizezi lipsa lor);
✔️usturoi proaspăt;
✔️ardei roșu ( merge și cel verde, dar îmi place să dau culoare mâncării;
✔️ouă făcute omletă, se adaugă la final în amestec;
✔️eu nu am pus, dar poți adaugă fasole verde, broccoli, ciuperci, ce e pe gustul tău;
✔️sare, piper, cumin, coriandru, ghimbir, turmeric, șofran, poți scoate ce nu-ți place sau poți adaugă condimentele preferate;
✔️opțional fructe de mare adăugate la final, după ce au fost trase la tigaie cu condimentele dorite, eu am pus busuioc, ardei iute din grădina mea uscat și măcinat pentru iarnă, poți pune și pătrunjel, usturoi, ce îți e pe plac.
Mod de preparare
Pui unt într-o tigaie mare, apoi călești întâi ceapa, ardeiul, usturoiul, puțin ghimbir, după câteva minute adaugi conopida și alte legume alese de tine, le lași sa se pătrundă bine, cam 15 minute, adaugi condimentele (eu gust și amestec mereu), la urmă adaugi mâna de orez fiert separat, omleta, fructele de mare trase la tigaie (sau fierte, dacă așa preferi.) La final, fetița mea a venit cu o idee foarte bună: a stors o lămâie deasupra, adăugând o aromă minunată.
Dacă faci și o salată verde proaspătă cu lămâie și sos de rodie, sare și piper, combinația e extraordinară. Pofta mare!", a scris Andreea Marin pe instagram.
Vezi această postare pe Instagram
-
Cine sunt pacienții care au nevoie de statine12.10.2025, 22:01
-
-
Ce a găsit Alexandru Rogobete într-un spital din România12.10.2025, 18:49
-
Operațiile de cancer, impact asupra imunității12.10.2025, 16:36
-
O simplă schimbare de dietă ar putea reduce riscul de deces prematur cu aproape 20%
Supă de pui CLARĂ. De ce îți iese supa albă, galbenă sau tulbure? De ce să pui albuș de ou. Trucul genial care îți repară supa de pui
Scapă de mirosul de ceapă de pe mâini. 3 trucuri pe care trebuie să le încerci
Cum faci să dispară mirosul de ceapă de pe mâini. Iată câteva trucuri și sfaturi practice.
Lapte cu miere și vanilie pentru somn liniștit și odihnitor
Pentru cei care se luptă cu nopți agitate, acest remediu simplu și delicios poate face minuni.
Laura Cosoi, rețetă de "coaste de porumb": Un snack ideal pentru o zi toridă de vară
Laura Cosoi a dezvăluit rețeta de "coaste de porumb", o gustare ideală pentru vară.
Ingredientul pe care trebuie să-l ceri scos din băuturile de la cafenea sau restaurant
Care este diferența dintre laptele degresat și laptele light?
Crezi că știi ce bei? Adevărul despre laptele "light" vs. laptele "degresat" te va face să citești etichetele de acum.
Rețeta minune de mic dejun care topește grăsimea. O femeie a slăbit 45 kg. Ingredientul banal de care ai nevoie
Rețeta de mic dejun ideală pentru pierderea în greutate. O femeie a slăbit 45 de kilograme cu ea.
Pate de năut cu legume prăjite: rețetă simplă din 5 ingrediente. Cum faci cel mai bun pate de post
Pate de năut cu legume prăjite - cel mai bun pate de post. Rețeta simplă și rapidă din 4 ingrediente banale.
Crumble cu prune, desertul de toamnă pe care nu trebuie să-l ratezi
Brânza și iaurtul provoacă insomnie și vise urâte. Semnul subtil că ai intoleranță la lactoză
Ce se întâmplă în corp când mănânci sarmale cu smântână. Adevărul ascuns al acestei combinații. De ce să nu o mai faci
Greșeala pe care o faci când pui sare pe mâncare. Obiceiul transformă mâncarea în otravă: Nu e folosită așa cum trebuie
Chai Latte: ce este și de ce ar trebui să îl bei în fiecare dimineață, conform studiilor medicale
Băutura care curăță organele. E minune pentru ficat și digestie. Un pahar e sănătate pură
De ce să faci gargară cu sare și apă caldă. Remediul banal pe care nu l-ai știut până acum
De ce să faci gargară cu sare și apă caldă: un truc simplu pentru sănătatea gâtului.
Cum se fierb pastele, de fapt. Greșeala pe care ai făcut-o mereu. Să nu mai faci asta niciodată
Murături fermentate sau murături îndulcite: care sunt mai sănătoase. Cea mai bună alegere pentru stomac
Smoothie cald pentru imunitate. Rețeta simplă pe care o vei iubi
Nu mai arunca mărarul și pătrunjelul. Cum să le păstrezi verzi și proaspete săptămâni întregi
Metoda secretă pentru a menține mărarul și pătrunjelul proaspete săptămâni întregi.