Alimente care luptă cu durerea și combat inflamația

ulei_masline_53419300 Uleiul de măsline

Alimente precum ghimbirul, somonul, ardeii iuți și uleiul de măsline sunt doar câteva dintre cele care combat durerea și inflamația, susțin specialiștii.

Pe lângă alimente cunoscute că luptă împotriva inflamației precum ghimbir, somon, ulei de măsline sau ardei iuiți, medicii amintesc și coacăzele, semințele de bostan, turmenicul, uleiul de mentă, dar și vinul roșu.

Specialiștii de la webmd precizează că semințele de bostan au o sursă uriașă de magneziu, un mineral care reduce numărul de migrene, iar uleiul de mentă ușurează durerile provocate de crampe, balonare. Resveratrolul din vinul roșu ar putea ușura inflamarea discului care poate duce la dureri de spate.

 

Google News icon  Urmărește-ne și pe Google News - abonează‑te!

Articole similare
300x250
300x250