Mâncatul la momentul potrivit, mai important decât somnul pentru sănătatea inimii
Mâncatul la momentul potrivit este mai important decât somnul pentru sănătatea inimii. Dar ce înseamnă, de fapt, momentul potrivit.
Unele alimente, la care nu v-ați gândit vreodată, conțin, fie și în cantități mici, substanțe otrăvitoare.
Când consumați cireșe, evitați să mâncați și sâmburii deoarece sunt toxici: conțin cianură. La fel și semințele de mere. Dacă vă place nucșoara în dulciuri nu o mâncați cu lingurița. Are un ulei ce poate provoca halucinații, somnolență, amețeli, confuzie și convulsii. Specialiștii vă recomandă să nu mâncați cartofi verzi, frunze de rubarbă, migdale amare, anumite ciuperci și fructe stea, potrivit medicinenet.com.
Mai multe detalii despre alte alimente cu substanțe otrăvitoare puteți citi AICI.
Mâncatul la momentul potrivit este mai important decât somnul pentru sănătatea inimii. Dar ce înseamnă, de fapt, momentul potrivit.
Cele 5 greșeli comune pe care le faci în bucătărie și care îți pot îmbolnăvi toată familia.
Un studiu kenyan testează trei tipuri de etichete de avertizare pe alimente.
Ce este niacina și la ce ajută, de fapt? Este adevărat că poate crește riscul de boli de inimă?
Află de ce nu este recomandat să ții paharul de vin de cupă.
Ai dureri de cap? Acest truc simplu de pe mână te poate salva. Cum te poți simți mai bine în câteva minute.