De ce e bine să pui puțin bicarbonat pe carne înainte de a o găti. Trucul gospodinelor de la țară
De ce e bine să pui puțin bicarbonat pe carne înainte de a o găti. Trucul gospodinelor de la țară.
În zilele calde de vară, lipsa hidratării corespunzătoare ne poate crea probleme de sănătate serioase. Iată o listă de alimente care au un conținut mare de apă și au efect...
Hidratarea este foarte importantă, în special în perioada în care temperaturile cresc. Deshidratarea poate să provoace stări de disconfort, în funcție de gravitatea ei, până la dureri de cap și afectarea memoriei.
Iată câteva alimente care sunt recomandate pentru a fi consumate pe timpul verii, datorită conținutului lor mare de apă:
- Căpșuni, pepeni verzi, spanac;
Căpșunile, pepenele verde și spanacul conțin 90 - 99% apă.
- Mere, struguri, broccoli;
Merele, strugurii și broccoli conțin 80 - 89% apă.
- Banane, avocado, cartof copt;
Bananele, avocado-urile și cartofii coapte sunt alcătuite din 70-79% apă.
- Paste, somon, piept de pui;
De ce e bine să pui puțin bicarbonat pe carne înainte de a o găti. Trucul gospodinelor de la țară.
Warren Buffett - lecțiile unui miliardar despre adevărata fericire. Cele 5 lucruri pe care trebuie să le cumperi ca să fii fericit.
Ai șters vreodată telefonul cu spirt? Ce urmează să afli s-ar putea să te șocheze.
De ce nu ar trebui să speli hainele la 40 de grade.
Un studiu kenyan testează trei tipuri de etichete de avertizare pe alimente.
Cele 5 greșeli comune pe care le faci în bucătărie și care îți pot îmbolnăvi toată familia.
De ce ar trebui să pui orez în dulap. 6 lucruri utile pe care le poți face cu orezul.
De ce ar trebui să-ți bagi picioarele în apă cu sare cel puțin o dată pe săptămână. Cele 5 efecte uimitoare de care trebuie să afli.