Limonadă de casă, răcoritoare și perfectă pentru zile toride. Ingredientul care o face super delicioasă și parfumată

Pentru că afară e caniculă și gradul de disconfort e ridicat, o limonadă rece și aromată ne poate răcori. 

Limonada de casă conține pepene roșu și sirop de mentă:

"Ingrediente:

600 g pepene roșu

1 litru apă

1 cană sirop de mentă (250g)

1 cană zeamă de lămâie (250g)

Pentru această limonadă cu pepene roșu aveți nevoie cam de un sfert de pepene mare, dar puteți să folosiți și restul de pepene pe care-l mai aveți prin frigider și pe care nu-l mai mănâncă nimeni. Mai aveți nevoie de sirop de mentă delicios. Totuși, îl puteți înlocui cu sirop simplu din zahăr și apă sau cu miere. Vă mai trebuie suc proaspăt stors de lămâie și apă. Un lucru foarte important este să lăsați limonada să stea la frigider pentru ca toate aromele să se întrepătrundă, iar gustul să fie delicios. Lăsați-o măcar 2-3 ore sau chiar peste noapte.

După ce ați amestecat toate ingredientele, gustați limonada cu pepene și potriviți gustul după preferința voastră. S-ar putea să mai aveți nevoie de zeamă de lămâie sau de sirop de mentă. Pentru a servi limonada, vă recomand să folosiți pahare mari, pe care să le umpleți cu gheață, felii de lămâie și eventual mentă proaspătă. Mai puteți adăuga felii mici de pepene foarte bine răcite. O altă idee simpatică e să congelați cuburi de pepene pentru un gust bun și pentru un aspect frumos. Această limonadă cu pepene roșu este bună doar servită foarte rece și neapărat cu multă poftă., scrie JamilaCuisine pe blogul ei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel