Sardinele, superalimentul la conservă. Conținut ridicat de Omega-3
Peștele care conține o cantitate importantă de Omega-3. Susține sănătatea oaselor și a inimii.
Lora a vorbit despre boala care i-a schimbat alimentația complet.
Lora a făcut mai multe experimente alimentare în ultimii ani. O perioadă a renunțat la carne și încerca să mănânce cât mai sănătos posibil. Cu toate astea, vedeta spune că se umfla, chiar și fără să mănânce. Recent, vedeta a fost diagnosticată cu intoleranță la gluten, ceea ce înseamnă că trebuie să scoată din dietă toate alimentele care conțin gluten, cum ar fi pâinea, cerealele și orice produs care conține grâu.
„Am descoperit recent că am o intoleranță la gluten, de care nu am știut, dar de când evit să mănânc ce nu trebuie am început să mă desumflu, căci la un moment dat nu înțelegeam de ce mă umflu fără să mănânc. Se pare că am o alergie la gluten. Completez cu suplimente lipsurile de minerale și de vitamine pe care le-am descoperit și mă simt mult mai bine!”, a declarat Lora pentru Click.
De Paște, artista și-a preparat mâncăruri pe bază de proteine, cum ar fi ouăle umplute, dar spune că nici salata de boeuf nu lipsește niciodată de pe masa ei.
„Salată de boeuf! Eu sunt genul care e obișnuit și cu piftia, răcitura! Am să fac răcitură și ouăle alea umplute cu pate de ficat”, a mai spus vedeta pentru sursa citată.
Invitată în platoul emisiunii ”TeoShow”, Giulia Anghelescu a dezvăluit că să se confruntă cu intoleranța la gluten. Artista a mărturisit că a ajuns pe mâinile medicilor din cauza acestei afecțiuni.
Totul a început în urmă cu câțiva ani, când Giulia a constatat că are reacții alergice atunci când mănâncă alimente care conțin gluten, iar în urma investigațiilor i s-a confirmat faptul că are intoleranță.
„Începusem să mă umflu. Eram practic atât de umflată că îmi zicea lumea că sunt însărcinată în 8 luni. Bineînțeles că prima mea reacție a fost că hai că nu există intoleranță la gluten, că prea mi se părea că toată lumea are această suferință în ultimii ani, mai ales în partea asta de online și nu am crezut până când nu m-am dus să mă verific și așa a fost. Între timp m-am împăcat cu această intoleranță.”, a spus Giulia Anghelescu, notează Spectacola.ro.
Peștele care conține o cantitate importantă de Omega-3. Susține sănătatea oaselor și a inimii.
Reduc inflamația, protejează creierul și încetinesc îmbătrânirea. Și tot ce trebuie e să mănânci asta zilnic.
Acest aliment poate preveni diabetul și bolile de inimă. E plin de fibre și reduce colesterolul și scade inflamația.
Acest suc delicios scade glicemia și topește grăsimea. Previne și alte boli.
6 motive să mănânci un măr verde pe zi. Beneficiile te vor surprinde.
Oferind soluții naturale pentru stres și oboseală, acest remediu străvechi ne ajută să redescoperim armonia dintre corp și minte.
Ce efect are ceaiul asupra tensiunii arteriale. Detaliul pe care trebuie să îl știi.
Folosite de mii de ani, semințele de chia continuă să impresioneze prin potențialul lor nutritiv și versatilitatea lor în alimentație.
Acest aliment curăță intestinul în profunzime și reduce inflamația.
Un somn liniștit poate începe cu un simplu obicei de seară, bazat pe plante care te ajută să te relaxezi și să te eliberezi de stres.
Cel mai sănătos suc pentru inimă. Până la de trei ori mai mulți antioxidanți decât ceaiul verde.