Malaria în România. Bărbat din Vaslui, internat la Iași

Adisa Codruț |
Data publicării:
O anumită specie de țânțar transmite malaria
O anumită specie de țânțar transmite malaria

Un bărbat din județul Vaslui a fost diagnosticat cu malarie la Spitalul de Boli Infecţioase Sf Parascheva din Iaşi. Acesta a lucrat în Africa.

Malarie, bărbat, România. Un tânăr originar din județul Vaslui a fost internat și diagnosticat cu malarie la Spitalul de Boli Infecţioase Sf. Parascheva din Iaşi.

"Este vorba de un pacient de 24 de ani, care a lucrat în Africa. El a fost diagnosticat cu malarie după ce a fost adus la noi de la Vaslui în cursul zilei de marţi (n. r. 6 august), fără probleme deosebite. În prezent are o stare generală bună şi se află sub tratament. Este primul caz de malarie din acest an. Am mai avut două cazuri în 2017", a declarat Carmen Dorobăţ, managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi, pentru Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel