Mama celebrului fotbalist Ronaldinho a murit în urma bolii COVID-19

Adisa Codruț |
Data publicării:
Deces
Deces

Mama celebrului fotbalist brazilian Ronaldinho a pierdut lupta cu virusul responsabil de boala COVID-19. Femeia avea 71 de ani.

Mama celebrului fotbalist brazilian Ronaldinho a încetat din viaţă în noaptea de sâmbătă spre duminică, la vârsta de 71 ani, după ce s-a infectat cu Covid-19 în urmă cu câteva săptămâni.

Pe 21 decembrie, fostul atacant al Selecao anunţase că mama sa, Dona Miguelina, a contractat noul coronavirus, fiind internată într-un spital din Porto Alegre. Clubul la care Ronaldinho a cunoscut cele mai frumoase momente ale carierei sale, FC Barcelona, a ţinut să-i transmită un mesaj de încurajare câştigătorului Balonului de Aur în 2005.

"FC Barcelona transmite cele mai sincere condoleanţe eternului nostru idol @10Ronaldinho pentru pierderea mamei sale. Odihneşte-te în pace, Dona Miguelina Eloi Assis dos Santos", a scris clubul catalan într-un comunica postat pe Twitter, citează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel