Mic dejun dulce, dar sănătos: Pancakes cu musli. Rețeta unui nutriționist celebru
La micul dejun încearcă această rețetă de pancakes propusă de nutriționistul celebru Cori Grămescu. Clătitele tale nu doar că vor fi delicioase, ci și...
"Ingrediente:
▫️ 4 linguri de zeamă de lămâie proaspăt stoarsă
▫️ 2 căni de lapte
▫️ 1 ½ căni de musli cu ciocolată mărunțit bine în robotul de bucătărie
▫️ 1/2 cană de faină integrală
▫️ 2 1/4 lingurițe de praf de copt
▫️ 1/2 linguriță de bicarbonat de sodiu
▫️ 1/2 lingurițe de sare fină
▫️ 2 ouă mari
▫️ 3 linguri de unt nesărat, topit și răcit
▫️ 3/4 linguri vanilie
▫️ ulei și unt în amestec pentru a unge forma de clătite americane/ tigaia
Preparare:
Se mixează în robot musli până la o textura fina, timp de 2 minute, apoi se transfera într-un castron mare. Se adaugă apoi și restul ingredientelor uscate.
Se mixează laptele cu zeama de lămâie, apoi se încorporează treptat toate ingredientele umede (untul topit, ouăle, esență de vanilie).
Se toarnă treptat amestecul lichid peste ingredientele uscate, amestecând continuu în aceeași direcție.
Se prepară în tigaie sau în forma de clătite, prăjind pe ambele părți la temperatura medie.", a scris Cori Grămescu pe Instagram.
-
De ce uităm dacă am oprit aragazul sau unde ne-am pus cheile18.12.2025, 21:52
-
COVID, impact asupra creierului și după vindecare18.12.2025, 20:59
-
Problemele podelei pelvine la femei, realitate ignorată18.12.2025, 20:03
-
-
Carnea roșie slabă curăță intestinul și inima. Cum o consumi corect
Rețetă simplă de pepene murat. Ce beneficii are pentru digestie și imunitate
De ce să acoperi zacusca cu un strat subțire de ulei
Chai Latte: ce este și de ce ar trebui să îl bei în fiecare dimineață, conform studiilor medicale
Folosești ulei de măsline? Ce se întâmplă în corpul tău după câteva zile
Ai peste 40 de ani? Iată de ce trebuie să bei apă cu castravete în fiecare dimineață
Brânza și iaurtul provoacă insomnie și vise urâte. Semnul subtil că ai intoleranță la lactoză
Sucul de morcov și ghimbir: 5 motive uimitoare să îl bei mai des
Nu mai arunca mărarul și pătrunjelul. Cum să le păstrezi verzi și proaspete săptămâni întregi
Metoda secretă pentru a menține mărarul și pătrunjelul proaspete săptămâni întregi.
EXCLUSIV Cum gătim peștele corect. Dr. Lygia Alexandrescu: E perfect!
De ce să pui lămâie în cafea. Trucul care îți transformă diminețile. 3 motive pe care le vei adora
Este ceva nemaipomenit să începi ziua cu o cană de cafea bună. Dar iată de ce să pui puțină lămâie în cafea.
5 băuturi pe care trebuie să le bei dacă îți crește glicemia sau ai glicemia mare
Ce să bei dacă ai glicemia ridicată. 5 bături extraordinare pentru persoanele cu glicemie crescută.
Fibrele alimentare: cheia prevenției cancerului. Descoperirea care schimbă regulile nutriției
Ce se întâmplă în corpul tău dacă nu mai mănânci zahăr timp de 7 zile
9 alimente ieftine care stimulează creierul. Nu costă mai mult de 10 lei
Alimente accesibile care îți pot îmbunătăți sănătatea creierului. Cele 9 opțiuni eficiente sub 10 lei.
Ce înseamnă, de fapt, "bio"? Detaliul nespus despre stilul de viață eco. Degeaba dacă tot umpli coșul de gunoi
Pate de năut cu legume prăjite: rețetă simplă din 5 ingrediente. Cum faci cel mai bun pate de post
Pate de năut cu legume prăjite - cel mai bun pate de post. Rețeta simplă și rapidă din 4 ingrediente banale.
Lapte cu miere și vanilie pentru somn liniștit și odihnitor
Pentru cei care se luptă cu nopți agitate, acest remediu simplu și delicios poate face minuni.
Cele mai sănătoase fructe uscate: formează globule roșii, au vitamina C, ajută digestia și cresc imunitatea
Sfaturi utile pentru consumul de fructe uscate. Care sunt cele mai sănătoase fructe uscate și de ce.
Ce se întâmplă în corp când mănânci sarmale cu smântână. Adevărul ascuns al acestei combinații. De ce să nu o mai faci
Condimentul care face varza murată să reziste mai mult. Trucul care păstrează aroma autentică până la primăvară
Supa de pui: remediul tradițional al bunicilor pentru răceală. Cum ajută sistemul imunitar
Ovăzul, desființat de medic: Unde ne-am stricat? Micul dejun era cu brânză, ouă și slănină
Medicul nutriționist desființează micul dejun cu ovăz. "Ovăzul nu este pentru oricine".
