Pască dietetică, fără aluat. Rețetă super-simplă, cu brânză de vaci și stafide, plus un ingredient SECRET

Cătălina Burghelea / 21 apr 2021 / 19:29
captură foto Youtube Jamila Cuisine
captură foto Youtube Jamila Cuisine

Cine spune că pasca trebuie să aibă aluat, pentru a fi delicioasă? Încearcă această rețetă dietetică de pască cu brânză de vaci și stafide, cu care vei încânta întreaga familie și prietenii adunați la masa de Paști. 

Ai nevoie de:

600 g brânză de vaci dulce

4 ouă

4 linguri de zahăr

1 linguriţă de scorţişoară

coaja rasă de la o jumătate de lămâie

coaja rasă de la o jumătate de portocală

1 vârf de cuţit de sare

40 g stafide înmuiate în puţin lapte cu esenţă de rom

unt

pesmet

Mod de preparare:

Preîncălzeşte cuptorul la 180 de grade Celsius.

Amestecă brânza cu zahărul, adaugă ouăle, coaja de lămâie şi de portocală, stafidele şi scorţişoara (fiind ingredientul secret). Omogenizează bine compoziţia cu ajutorul unei linguri de lemn.

Vezi și 4 înlocuitori vegetali pentru ouă. Cu ce poți să faci prăjituri de POST

Unge tava rotundă cu puţin unt şi tapetează cu pesmet pe fund, după care adaugă amestecul de brânză.

Bagă la cuptor, la 180 de grade, pentru 40 de minute, până capătă o crustă aurie.

Lasă să se răcească, apoi ornează cu zahăr pudră. 

O altă rețetă de pască fără aluat, în video-ul de mai jos:

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
NoMy