Leguminoasa banală care are mai multă proteină decât un ou și scade colesterolul fără efort
Această leguminoasă banală are mai multă proteină decât un ou și îți poate scădea colesterolul fără niciun efort.
Medicul nutriționist Mihaela Bilic recomandă un stil de viață sănătos, fără excese, fără alcool sau tutun. Potrivit ei, nu alimentele sunt cele care dau cancerul. Iată cum explică...
Medicul nutriționist Mihaeal bilic explică, pe pagina sa de Instagram, că alimentele în sine nu produc cancerul, iar factorii decisivi sunt cei genetici.
Potrivit ei, cel mai indicat este să ne axăm pe un stil de viață sănătos. Iată cum explică ea:
Nu facem cancer de la mâncare!!
Prin definiție cancerul este o boală cronică multifactorială și multifazică. Chiar dacă alimentația poate contribui de o manieră pozitivă sau negativă la evoluția lui, mâncarea nu inițiază și nu declanșează cancerul!
Pentru că 99% dintre oameni mor într-un pat, asta nu înseamnă că patul este periculos pentru sănătate, nu-i așa?! La fel și cu alimentele, dacă nu avem predispoziție GENETICĂ la cancer, nu o să facem boala, indiferent ce mâncăm.
În loc să acuzăm anumite produse, ar fi bine să ne concentrăm pe un stil de viață sănătos: să corectăm aportul deficitar al unor nutrienți (fibre, pește gras/Omega 3), să scăpăm de kilogramele în plus și de sedentarism, să fim atenți la consumul de alcool și nicotină (factori de risc în 30% din cancere), să ne protejăm de soare (principala cauză pentru cancerul de piele). Inclusiv înaintarea în vârstă crește riscul de cancer și chiar nu ne putem opune la asta…
Vreți să folosiți mâncarea ca pe un element anticancer? Atunci “abuzați” de legume, pigmenții vegetali au efect antioxidant garantat. Și unde mai pui că sunt și sărace în calorii.
View this post on Instagram
Această leguminoasă banală are mai multă proteină decât un ou și îți poate scădea colesterolul fără niciun efort.
Un somn liniștit poate începe cu un simplu obicei de seară, bazat pe plante care te ajută să te relaxezi și să te eliberezi de stres.
Măceșele, alături de gustul lor dulce-acrișor, sunt bogate în vitamine și antioxidanți, având numeroase beneficii pentru sănătate.
Acest aliment poate preveni diabetul și bolile de inimă. E plin de fibre și reduce colesterolul și scade inflamația.
Acest compus natural previne degradarea creierului și îi oferă un scut protector.
Peștele care conține o cantitate importantă de Omega-3. Susține sănătatea oaselor și a inimii.
Acest suc delicios scade glicemia și topește grăsimea. Previne și alte boli.
Ceaiul care șterge riscul de cancer hepatic. Curăță ficatul.
Cum transformi ceaiul obișnuit în medicament pentru răceală. Iată câteva trucuri simple cu efecte uimitoare.
Această plantă îți detoxifică ficatul și îți îmbunătățește digestia. O ai deja în casă!
Fructul care arde grăsimile. Stimulează pierderea în greutate cu 200%. Oferă și protecție cardiacă.
Ceaiul care curăță microbii intestinali. Topește și grăsimea abdominală.
Această legumă scade glicemia și hipertensiunea în același timp. Are multiple efecte asupra sănătății.
6 motive să mănânci un măr verde pe zi. Beneficiile te vor surprinde.
Oferind soluții naturale pentru stres și oboseală, acest remediu străvechi ne ajută să redescoperim armonia dintre corp și minte.