Sucul de soc, beneficii pentru diabetici. Scade nivelul de zahăr din sânge și arde grăsimile
Acest suc delicios scade glicemia și topește grăsimea. Previne și alte boli.
Vitamina D este o vitamină esențială, iar nivelul ridicat este benefic, mai nou fapt demonstrat și în cazul diabetului. Se știe că nivelul scăzut al vitaminei D este asociat cu o afectare a oaselor și a...
Acum, un studiu publicat în mai 2018, de către jurnalul PLOS One, a legat nivelurile mai mari de vitamină D cu un risc mai scăzut de diabet. Cercetătorii au analizat 900 de adulți în vârstă (vârsta medie 74 de ani), pe o perioadă de 12 ani, verificând nivelul vitaminei D și glicemia în timpul controalelor medicale periodice.
În comparație cu persoanele ale căror valori ale vitaminei D din sânge au fost sub 30 nanograme pe mililitru (ng / ml), persoanele cu niveluri peste 30 ng / ml sau mai mult au avut riscul redus la o treime, iar la cei cu valori de 50 ng / ml sau mai mult, riscul s-a redus la o cincime.
Totuși, Institutul american de Medicină susține că un nivel în sânge de vitamina D de 20 ng / ml sau mai mare este suficient pentru 97% din populație. Alte autorități consideră că nivelurile mai mari de 20 ng / ml sunt mai bune pentru sănătate. Sunt în curs de desfășurare studii ample care să ajute la rezolvarea acestor diferențe de opinie.
Nu se știe cu exactitate acum dacă nivelul scăzut de vitamina D crește riscul de apariție a diabetului zaharat sau este doar un indicator general al sănătății proaste. Studiile observaționale au demonstrat că persoanele cu un nivel mai ridicat de vitamină D din populațiile europene au riscuri mai scăzute de a dezvolta diabet de tip 2.
Prezentul raport, care implică aproximativ 82.500 de adulți care trăiesc în China, a replicat asocierea statusului vitaminei D cu un risc mai scăzut de diabet de tip 2 la adulții chinezi.
Pe lângă asta, o analiză combinată a peste 58.000 de cazuri și 370.000 de controale la adulți europeni și chinezi a demonstrat că creșterile instrumentate genetic într-un marker circulant al statusului vitaminei D, corespunzătoare creșterilor realizabile cu suplimentele de vitamina D, au fost asociate cu un risc de diabet zaharat cu 14% mai mic.
Acest suc delicios scade glicemia și topește grăsimea. Previne și alte boli.
Frunzele de portocale nu sunt doar un adaos parfumat pentru ceaiuri, ci ascund beneficii remarcabile pentru sănătate.
Această leguminoasă banală are mai multă proteină decât un ou și îți poate scădea colesterolul fără niciun efort.
Ciuperca lui Dumnezeu - ciuperca miraculoasă care te ajută să trăiești mai mult și mai bine.
Acest aliment consumat dimineața îți stimulează creierul. Repară celulele neuronale.
Această legumă comună reduce glicemia cu până la 50%.
Cel mai sănătos suc pentru inimă. Până la de trei ori mai mulți antioxidanți decât ceaiul verde.
Această plantă medicinală veche de 2.000 de ani ar putea fi cheia pierderii în greutate. Arde grăsimile rapid și fără efort.
5 plante medicinale care chiar funcționează (confirmate de știință).