O femeie a murit în fața Spitalului de Recuperare din Iași

Adisa Codruț |
Data publicării:
Spitalul Clinic de Recuperare din Iași  FOTO: realitateadeiasi.net
Spitalul Clinic de Recuperare din Iași FOTO: realitateadeiasi.net

O femeie de 62 de ani a murit luni, 23 septembrie, în fața Spitalului de Recuperare din Iaşi. Poliția și unitatea medicală au început anchete.

Femeie, moartă, spital. ”Este vorba despre o persoană de sex feminin, de 62 de ani, domiciliată în municipiul Iaşi. Ar fi fost adusă la unitatea medicală cu o maşină particulară, deocamdată nu ştim dacă a fost şi internată cu forme legale. Când a ieşit din incinta spitalului a căzut, i s-a făcut rău. Echipajul de pe Ambulanţă a sosit la faţa locului şi a constatat decesul din cauza unui stop cardio-respirator. În cauză au fost demarate cercetări pentru a se stabili cauzele decesului", a declarat Beatrice Geanina Romanescu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Iaşi, potrivit Agerpres.

Reprezentanţii Spitalului de Recuperare din Iaşi au demarat la rândul lor o anchetă pentru a clarifica împrejurările în care a murit femeia.

Potrivit directorului medical al Spitalului de Recuperare, femeia nu era pacienta unităţii sanitare.

"O să putem spune mai multe informaţii după ziua de mâine. În momentul de faţă toate informaţiile sunt culese fără documente. Am vorbit cu medicul de gardă de la Clinica de Recuperare Cardiovasculară, care a fost implicată direct în acest eveniment. Ea a spus că pacienta a fost externată dintr-un alt spital posibil în cursul zilei de astăzi, dar trebuie să cercetăm acest lucru. Ea avea foarte multe afecţiuni. Avea diabet zaharat, obezitate, bronhopneumopatie cronică obstructivă, hipertensiune, cardiopatie ischemică, sindrom de apnee de somn. În general, nu era într-o stare de sănătate cât de cât acceptabilă. Am demarat o anchetă internă. Trebuie să aflăm cât timp s-a scurs de la ultima internare până a ajuns în curtea Spitalului de Recuperare, cât timp s-a scurs de când doctorul a fost solicitat şi momentul intervenţiei efective. În mod cert se va face o autopsie şi vom putea corela datele pe care le culegem din documente şi cele ale necropsiei", a declarat directorul medical al Spitalului de Recuperare din Iaşi, Doru Baltag, conform sursei citate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel