Obstetrică-ginecologie

Medicul Corina Neamțu, specialist endocrinolog la Spitalul Clinic SANADOR, a explicat, la Interviurile DC News și DC Medical, cine și când trebuie să-și facă analize pentru tiroidă.

Scris de: Florina Pop       22 oct, 17:52

Un nou studiu realizat pe peste 10.000 de femei din Suedia arată că gravidele care au diagnostic și tratament pentru artrită psoriazică au un risc mai mare de a naște înainte de termen sau de a avea nevoie de cezariană, față de cele care nu au acest dignostic. 

Scris de: Dana Lascu       21 oct, 23:59

Într-un studiu publicat în Jurnalul Internațional al Cancerului arată că la persoanele care au supraviețuit unui cancer la sân consumul de nuci a fost asociat cu riscuri mai mici de recurență sau deces. 

Scris de: Dana Lascu       20 oct, 23:35

M-am vindecat de endometrioză, boala pentru care nu există tratament medicamentos.

Scris de: Adisa Codruț       03 oct, 18:00

Andreea Ibacka mărturisește că este emoționată cu câteva zile înainte de nașterea celui de-al doilea copil.

Scris de: Adisa Codruț       22 sep, 22:28

Actrița Amy Schumer a suferit o intervenție medicală pentur endometrioză în cadrul căreia i-a fost extirpat uterul. 

Scris de: Adisa Codruț       20 sep, 18:05

Colegiul Medicilor din România – CMR – atrage atenția, în contextul Zilei Mondiale pentru Siguranța Pacientului, că sunt necesare politici și măsuri coerente pentru a asigura nașteri în siguranță

Scris de: Dana Lascu       17 sep, 10:05

O femeie supraponderală, cu multiple comorbidități, a născut un bebeluș sănătos la Spitalul Județean din Sfântu Gheorghe.

Scris de: Adisa Codruț       14 sep, 14:47

Femeile care experimentează menopauza înainte de 40 de ani ar putea avea un risc mai mare de a face un accident vascular cerebral. Cercetătorii au și o explicație pentru asta.

Scris de: Angela Sabău       08 sep, 08:24

Un studiu arată că bărbații nu ar trebui să facă baie cu apă fierbinte pentru că acesta le reduce fertilitatea. Avem și o veste bună!

Scris de: Dana Lascu       02 sep, 21:54

Se știe că femeile n-ar trebui să întârzie maternitatea, pentru că după 30-35 de ani e mai greu să aibă un copil fie și prin fertilizare in vitro sau alte procedee. Dar un nou studiu arată că aceeași problemă apare și la bărbații peste 50 de ani, care întâmpină și ei probleme cu paternitatea.

Scris de: Dana Lascu       19 aug, 12:52

Experții britanici cer interzicea testării virginității, dar și a reconstrucției himenului – himenoplastia – considerată o încălcare a drepturilor omului. 

Scris de: Dana Lascu       14 aug, 23:22

Vedeta Lili Sandu mărturisea că s-a confruntat cu dureri mari de ziua fiului ei.

Scris de: Adisa Codruț       13 aug, 20:12

Reprezentanții Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor recomandă femeilor însărcinate să se vaccineze împotriva COVID.

Scris de: Adisa Codruț       11 aug, 20:27

Un bebeluș considerat cel mai mic din lume la naștere a fost externat dintr-un spital din Singapore după 13 luni de tratament intensiv.

Scris de: Dana Lascu       09 aug, 14:11

Vârsta este unul dintre factorii cheie care prezic capacitatea de a concepe. Fertilitatea începe să scadă la vârsta de 30 de ani și continuă să scadă în mod constant până la menopauză. Cu toate acestea, în ultima decadă, nașterea copiilor după 35 de ani a devenit ceva comun, pentru că multe...

Scris de: Dana Lascu       06 aug, 22:54

Dr. Gianina Brașoveanu, medic primar în Obstetrică-Ginecologie, vine astăzi la DICȚIONAR DC MEDICAL, de la ora 16.00, la DC Medical, pentru a ne explica ce este și cum se face fertilizarea in vitro. 

Scris de: Dana Lascu       29 iul, 11:19

Fibromul uterin este o afecțiune ginecologică întâlnită la femeile până la menopauză.

Scris de: Adisa Codruț       15 iul, 13:13

Dr. Gianina Brașoveanu, medic primar în Obstetrică-Ginecologie, vine astăzi la DICȚIONAR MEDICAL, de la ora 16.00, la DC Medical, pentru a ne explica ce este infertilitatea, cum și de ce apare ea, atât la femei cât și la bărbați.

Scris de: Florina Pop       15 iul, 10:17

O femeie de 52 de ani, din Suceava, a devenit mamă în urma fertilizării in vitro.

Scris de: Adisa Codruț       07 iul, 17:43

Doliu în lumea medicală. A murit reputatul dr. Imre Ludovic. Tristul anunț a fost făcut chiar de către familia acestuia. 

07 iul, 12:19

Iată de ce nu trebuie să ignorați sângerările postmenopauzale, mai ales când e vorba de femei care suferă de  fibroame.

Scris de: Angela Sabău       02 iul, 15:43

Secția pentru nașteri și lăuze a Maternității Polizu din București este închisă până în 5 septembrie pentru renovare. Organizaţia Salvaţi Copiii România  lanat o campanie de strângere de fonduri, costurile pentru renovare se ridică la 162.408 euro, iar termenul-limită pentru finalizarea...

Scris de: Dana Lascu       01 iul, 14:29

Dr. Gianina Brașoveanu, medic primar în Obstetrică-Ginecologie, vine astăzi la DICȚIONAR MEDICAL, de la ora 16.00, la DC Medical, pentru a ne dezvălui care sunt bolile cu transmitere sexuală altele decât infecția HPV. 

Scris de: Dana Lascu       24 iun, 11:28

Artista Nicole Cherry a scris pe rețelele sociale stările fizice pe care le experimentează de când este însărcinată cu primul ei copil.

Scris de: Adisa Codruț       20 iun, 13:44

Artista Nicole Cherry,  însărcinată cu primul copil, a dezvăluit pe rețelele sociale care este sexul bebelușului.

Scris de: Adisa Codruț       09 iun, 23:26

O gravidă în vârstă de 37 de ani, din Africa de Sud, a adus pe lume 10 bebeluși. Aceasta se afla în a 29-a săptămână de sarcină.

Scris de: Adisa Codruț       08 iun, 19:08

Medicul Gianina Brașoveanu a explicat la emisiunea DC Medical, Dicționar Medical, ce este menstruația și de ce apare ea mai nou la vârsta de 9-10 ani.

Scris de: Florina Pop       08 iun, 17:19

Dr. Gianina Brașoveanu, medic primar în Obstetrică-Ginecologie, vine astăzi la DICȚIONAR MEDICAL, de la ora 16.00, la DC Medical, pentru a ne explica ce este menstruația, când și de ce apare ea, dar și când avem o problemă medicală pentru care trebuie să mergem la doctor.

08 iun, 13:58

O româncă de 37 de ani a născut în parcarea unui spital din Olanda o fetiță sănătoasă. 

Scris de: Adisa Codruț       08 iun, 00:10

Click pentru a naviga in paginile din categoria OBSTETRICă-GINECOLOGIEurmatoarea
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
NoMy