Obstetrică-ginecologie

Dr. Gianina Brașoveanu, medic primar în Obstetrică-Ginecologie, vine astăzi la DICȚIONAR DC MEDICAL, de la ora 16.00, la DC Medical, pentru a ne explica ce este și cum se face fertilizarea in vitro. 

Scris de: Dana Lascu       29 iul, 11:19

Fibromul uterin este o afecțiune ginecologică întâlnită la femeile până la menopauză.

Scris de: Adisa Codruț       15 iul, 13:13

Dr. Gianina Brașoveanu, medic primar în Obstetrică-Ginecologie, vine astăzi la DICȚIONAR MEDICAL, de la ora 16.00, la DC Medical, pentru a ne explica ce este infertilitatea, cum și de ce apare ea, atât la femei cât și la bărbați.

Scris de: Florina Pop       15 iul, 10:17

O femeie de 52 de ani, din Suceava, a devenit mamă în urma fertilizării in vitro.

Scris de: Adisa Codruț       07 iul, 17:43

Doliu în lumea medicală. A murit reputatul dr. Imre Ludovic. Tristul anunț a fost făcut chiar de către familia acestuia. 

07 iul, 12:19

Iată de ce nu trebuie să ignorați sângerările postmenopauzale, mai ales când e vorba de femei care suferă de  fibroame.

Scris de: Angela Sabău       02 iul, 15:43

Secția pentru nașteri și lăuze a Maternității Polizu din București este închisă până în 5 septembrie pentru renovare. Organizaţia Salvaţi Copiii România  lanat o campanie de strângere de fonduri, costurile pentru renovare se ridică la 162.408 euro, iar termenul-limită pentru finalizarea...

Scris de: Dana Lascu       01 iul, 14:29

Dr. Gianina Brașoveanu, medic primar în Obstetrică-Ginecologie, vine astăzi la DICȚIONAR MEDICAL, de la ora 16.00, la DC Medical, pentru a ne dezvălui care sunt bolile cu transmitere sexuală altele decât infecția HPV. 

Scris de: Dana Lascu       24 iun, 11:28

Artista Nicole Cherry a scris pe rețelele sociale stările fizice pe care le experimentează de când este însărcinată cu primul ei copil.

Scris de: Adisa Codruț       20 iun, 13:44

Artista Nicole Cherry,  însărcinată cu primul copil, a dezvăluit pe rețelele sociale care este sexul bebelușului.

Scris de: Adisa Codruț       09 iun, 23:26

O gravidă în vârstă de 37 de ani, din Africa de Sud, a adus pe lume 10 bebeluși. Aceasta se afla în a 29-a săptămână de sarcină.

Scris de: Adisa Codruț       08 iun, 19:08

Medicul Gianina Brașoveanu a explicat la emisiunea DC Medical, Dicționar Medical, ce este menstruația și de ce apare ea mai nou la vârsta de 9-10 ani.

Scris de: Florina Pop       08 iun, 17:19

Dr. Gianina Brașoveanu, medic primar în Obstetrică-Ginecologie, vine astăzi la DICȚIONAR MEDICAL, de la ora 16.00, la DC Medical, pentru a ne explica ce este menstruația, când și de ce apare ea, dar și când avem o problemă medicală pentru care trebuie să mergem la doctor.

08 iun, 13:58

O româncă de 37 de ani a născut în parcarea unui spital din Olanda o fetiță sănătoasă. 

Scris de: Adisa Codruț       08 iun, 00:10

Dr. Gianina Brașoveanu, medic primar în Obstetrică-Ginecologie, a vorbit la DICȚIONAR MEDICAL, emisiune DC Medical, ce este infecția cu virusul papiloma uman, virus cunoscut sub denumirea de HPV. 

Scris de: Florina Pop       27 mai, 23:47

Dr. Gianina Brașoveanu, medic primar în Obstetrică-Ginecologie, vine astăzi la DICȚIONAR MEDICAL, de la ora 16.00, la DC Medical, pentru a ne explica cum ne infectăm cu virusul papiloma uman (HPV), ce boli poate el declanșa și cum ne ferim de o astfel de infecție. 

Scris de: Dana Lascu       27 mai, 00:32

Tumoră ovariană gigantă: Medicii de la Secția Chirurgie II a Spitalului Universitar de Urgență Militar Central au realizat o intervenție chirurgicală deosebită, atât din punct de vedere chirurgical, cât și anestezic, ce a constat în extragerea unei formațiuni tumorale de 40,7 kg, neglijată în...

Scris de: Dana Lascu       18 mai, 18:05

Mihai Morar, tată a trei fete născute prematur, spune că a încercat să nu dramatizeze momentul în care micuțele lui au venit pe lume un pic mai devreme decât era preconizat.

Scris de: DCMedical Team       18 mai, 09:41

În majoritatea cazurilor, cancerul de col uterin este asociat cu o infecție persistentă de HPV, și anume virusul papiloma uman. Foarte contagios, HPV poate fi răspândit printr-un simplu contact sexual. Dr. Delphine Hudry, chirurg ginecolog, subliniază, de asemenea, că poate fi transmis fără...

Scris de: Cătălina Burghelea       11 mai, 11:34

O gravidă în vârstă de 25 de ani a născut prematur 9 bebeluși, pe care nu îi poate lua încă acasă. Vor sta 2-3 luni la reanimare din pricina greutății lor.

Scris de: Florina Pop       06 mai, 13:41

Histeroscopia: Toate femeile care suferă de tulburări de sângerare în premenopauză, precum și cele care intră în programe de reproducere asistată au nevoie de intervenția numită histeroscopie, care poate fi făcută fără probleme din cauza pandemiei  COVID-19, la cabinetul ginecologului, spune...

Scris de: Dana Lascu       20 apr, 17:57

Știați că ovulația poate provoca o creștere a dorinței sexuale și a temperaturii corpului?

Scris de: Cătălina Burghelea       20 apr, 15:30

Vedeta TV Adela Popescu a scris pe rețelele sociale că și-a ”amintit” că e în luna a șaptea când nu a putu să se mai închidă la șireturi.

Scris de: DCMedical Team       13 apr, 20:01

Anchetă la Maternitatea Cuza-Vodă din județul Iași, după moartea a doi bebeluși la scurt timp după naștere. Este posibil ca bebelușii să fi luat infecții nosocomiale.

Scris de: DCMedical Team       31 Martie, 10:18

Sindromul șocului toxic este o infecție rară, însă potențial fatală. Sindromul de șoc toxic (TSS) este, de fapt, o infecție bacteriană severă, asociată uneori cu utilizarea tampoanelor pentru ciclul menstrual al femeilor. Iată în ce condiții poate să apară și care sunt simptomele: 

Scris de: Dana Lascu       30 Martie, 23:20

Ciclul menstrual al unei tinere i-a adus lacrimi în ochi. Dar, spre deosebire de majoritatea lacrimilor legate de această perioadă alunii, ale ei erau lacrimi roșii de sânge.

26 Martie, 12:38

Prezența scurgerilor vaginale cu miros urât, ca de pește stricat, este un semn de alarmă pentru femei, deoarece este în mod normal un indicator al infecțiilor bacteriene sau al paraziților care pot fi contactați prin contact sexual neprotejat.

Scris de: Dana Lascu       22 Martie, 22:28

Dr. Amelia Milulescu, medic specialist Obstetrică și Ginecologie, explică, la DC Medical, ce este cancerul ovarian, care sunt factorii de risc și cum se face operația profilactică. 

Scris de: Dana Lascu       22 Martie, 17:01

Sindromul ovarului polichistic este una din afecțiunile care pot duce la creșteri în greutate. Sunt două simptome importante care ar trebui să-ț dea de gândit.

Scris de: Angela Sabău       18 Martie, 20:38

Cancerul ovarian sau neoplasmul ovarian reprezintă un grup divers de tumori ovariene maligne, cu un risc mare de mortalitate, arată Lt. col. dr. Bogdan-Paul Panaite, medic primar obstetrică-ginecologie la Spitalul Militar Central din Capitală. 

Scris de: Dana Lascu       15 Martie, 21:02

Click pentru a naviga in paginile din categoria OBSTETRICă-GINECOLOGIEurmatoarea
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
NoMy