De ce să nu mai arunci frunzele portocalelor. 8 beneficii pe care le au
Frunzele de portocale nu sunt doar un adaos parfumat pentru ceaiuri, ci ascund beneficii remarcabile pentru sănătate.
Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii nu mănâncă orice. Unele alimente, deși sunt delicioase, nu sunt incluse în meniul reginei.
Iată care sunt cele opt alimente de care regina Elisabeta nu se atinge.
1. Paste făinoase
Regina Elisabeta nu consumă paste făinoase și alte feluri de mâncare care conțin amidon. Deci, fără paste carbonara!
2. Cartofi
Regina Angliei nu mănâncă niciodată cartofi. La fel ca pastele făinoase, cartofii conțin amidon.
3. Friptura în sânge
În locul unei fripturi preparate rapid, în sânge, regina Elisabeta preferă carnea făcută pe grătar.
4. Ouă de găină
Pe masa reginei nu vor exista niciodată ouă de găină, ci doar ouă de prepeliță.
5. Ceapă și usturoi
Fără ceapă și usturoi atât la masă, cât și în mâncare.
6. Pâine cu coajă crocantă
Regina Angliei nu iubește pâinea cu coajă crocantă.
7. Legume și fructe nesezoniere
Fructele sau legumele nesezoniere nu au ce căuta în meniul reginei. Aceasta mănâncă aceste produse doar când este sezonul lor.
8. Banane întregi
La Casa Regală, să mănânci banana întreagă este considerat un lucru dizgrațios. De aceea, regina mănâncă bananele tăiate în bucățele, cu ajutorul furculiței.
Frunzele de portocale nu sunt doar un adaos parfumat pentru ceaiuri, ci ascund beneficii remarcabile pentru sănătate.
Acest compus natural previne degradarea creierului și îi oferă un scut protector.
Fructul care îți curăță arterele și ține diabetul departe.
Acest ulei reduce semnificativ inflamația din organism. Pur și simplu mătură deșeurile.
Cum transformi ceaiul obișnuit în medicament pentru răceală. Iată câteva trucuri simple cu efecte uimitoare.
Acest ceai protejează inima și creierul și este consumat și de cei care vor să slăbească.
Acest suc delicios scade glicemia și topește grăsimea. Previne și alte boli.
Cel mai sănătos suc pentru inimă. Până la de trei ori mai mulți antioxidanți decât ceaiul verde.
Ce se întâmplă în corpul tău dacă înlocuiești cafeaua cu Matcha. Primele efecte apar imediat.
Un ceai vechi de secole face valuri în medicina modernă. Este plin de antioxidanți și previne bolile de inimă și diabetul.
Sucul răcoritor care accelerează arderea grăsimilor. Reduce glicemia, curăță intestinul și sprijină metabolismul.
Un nou studiu evidențiază legătura dintre consumul de cafea și sănătatea microbiomului intestinal, deschizând noi perspective asupra beneficiilor acestei băuturi.
Un somn liniștit poate începe cu un simplu obicei de seară, bazat pe plante care te ajută să te relaxezi și să te eliberezi de stres.
Care sunt cele mai bune ceaiuri pentru femeile de peste 40 de ani. Iată cum să-ți echilibrezi hormonii în mod natural.
Măceșele, alături de gustul lor dulce-acrișor, sunt bogate în vitamine și antioxidanți, având numeroase beneficii pentru sănătate.