Pateu vegetal făcut în casă. Rețetă de POST extrem de delicioasă

Irina Radu / 24 Martie 2021 / 10:35

Pateurile vegetale sunt la mare căutare în perioadele de post. Deși se găsesc în mai toate magazinele, nu sunt tocmai sănătoase, așa că prepară-l în casă, cu ingrediente naturale și sănătoase. 

Ai nevoie de:

4 morcovi mari

½ cană ulei de măsline extravirgin

½  -1 cățel de usturoi

1-2 linguri suc de lămâie

½ linguriță sare

1 vârf de piper negru

1 linguriță de mărar proaspăt

1 mână de roșii uscate rehidratate (opțional)

Mod de preparare

Pune morcovii la fiert cu un praf de sare, până se înmoaie. După ce au fiert bine, scoate-i din apa fierbinte direct într-un vas cu apă rece cu gheață.

Cu un blender amestecă morcovii împreună cu restul ingredientelor, până ce obții o textură dulce și cremoasă. Reglează consistența pateului cu ulei.

Ornează cu mărar tocat deasupra.

Citește și Negresă cu gem, cea mai simplă rețetă. Atât de delicioasă, încât nimeni nu va crede că este de POST!

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy