Ingredientul care frăgezeşte orice tip de carne. Secretul pe care trebuie să-l încerci
Acesta este secretul pentru o carne fragedă și delicioasă. Oricine poate încerca această tehnică ce are rezultate remarcabile.
Nutriționistul Cori Grămescu a dezvăluit pe blogul ei varianta dietetică de plăcintă cu brânză și spanac. Este indicată pentru că aduce proteine de bună calitate, fibre alimentare și un conținut scăzut de ...
"Ingrediente:
2 foi de plăcintă.
10 ouă ecologice.
200 g brânză de capră. Se poate face cu orice fel de brânză telemea, inclusiv varianta light.
o pungă de 400 g spanac, decongelat și stors.
Timp de preparare: 5 minute.
Timp de coacere: 45 de minute.
Într-un castron se mărunțește cu furculița brânza telemea și se amestecă cele 10 ouă. Se adaugă piper și ceapa caramelizată după gust.
În vasul ceramic de plăcintă se așază prima foaie subțire de aluat de plăcintă, îndoită pe jumătate. Se așază spanacul decongelat în strat uniform. Apoi se toarnă amestecul de ouă și brânză. Se acoperă cu a doua foaie de plăcintă. Se coace la cuptor, la 150 de grade, până când se leagă compoziția. Când oul este copt și compoziția legată, plăcinta este fermă, mai ales în centru.
Este o rețetă ușoară, ideală pentru curele de slăbire. De asemenea, e bună și pentru perioadele în care vrei să te menții. Se poate consuma în dietele hiperproteice. Are un conținut redus de grăsimi dacă optăm pentru brânză light. Se prepară rapid și se poate consuma atât la micul dejun, cât și ca masă principala, alături de o salată.", a precizat Cori Grămescu pe blogul ei.
Acesta este secretul pentru o carne fragedă și delicioasă. Oricine poate încerca această tehnică ce are rezultate remarcabile.
Alimente accesibile care îți pot îmbunătăți sănătatea creierului. Cele 9 opțiuni eficiente sub 10 lei.
De ce cafeaua nu este întotdeauna cea mai bună alegere dimineața? Iată băutura de 100 de ori mai bună decât cafeaua.
Deși mulți spun că ananasul este un bun aliment anti-balonare, nu este cel mai puternic aliment cu acest efect magic.
Turtele dulci sunt un desert clasic, care ne amintesc de sărbători, copilărie și momentele petrecute cu cei dragi.
Secretul pateului vegetal. Ingredientul cheie care îl face delicios. Rețeta e gata în 15 minute.
Alimentele fermentate sunt "super-eroii" care îți întăresc imunitatea și te feresc de virusuri.
Rețetă de imuno booster - o băutură plină de vitamine și antioxidanți care crește imunitatea și ajută la topirea kilogramelor în plus.
Medicul Doru Negru ne-a dezvăluit câte zile e recomandat să consumăm din ouăle fierte de Paște.
Laura Cosoi a dezvăluit rețeta de "coaste de porumb", o gustare ideală pentru vară.